Jerv-kanten Tobias Olsvik går på utlån til naboklubben lengre øst. Arendal har i lengre tid søkt etter en ny kantspiller for å erstatte Kennie Chopart som dro til Island. Olsvik har fått lite spilletid i Jerv, og gleder seg til å spille i 2. divisjon.

— Det er viktig for meg å få spilletid på førstelaget. Derfor er jeg glad for denne muligheten, sier Tobias Olsvik til Arendals hjemmesider.

Han tror bredden i Jerv kan være en årsak til den store suksessen i Grimstad.

— Selvfølgelig er det forståelig at treneren må gjøre valg, og det har vært tøff konkurranse om plassene i Jerv. Det er nok også en av grunnene til at det har gått så bra for laget. Men for meg personlig er det inspirerende å få denne muligheten.

Styrker stallen

Arendal-trener Knut Tørum er fornøyd med signeringen.

— For oss er det viktigste at Tobias er god nok til å styrke stallen vår og bidra til økt konkurranse i laget, og dermed også bedre kvalitet på treninger og i kamp, sier Tørum til klubbens nettsider.

Men Tørum garanterer ikke noe likevel.

I likhet med Tobias håper også jeg at han får mye spilletid, men jeg har vært nøye med å ikke love verken han eller andre det. Hver enkelt spiller må gjøre seg fortjent til å spille, men Tobias har kvaliteter som gjør at han bør bidra til å styrke oss dersom han presterer på det nivået vi vet han har inne.

Klar til kamp

Han blir spilleklar til helgens kamp mot Ull/Kisa, og er sårt ønsket i Arendal som hadde store ambisjoner før sesongen, men har slitt.

— Vår plan er å bruke Tobias som kant, eventuelt som mellomromsspiss. Etter at Kennie Chopart forsvant, så har vi ikke god nok dekning blant rene kantspillere, sier Tørum.