**KRISTIANSAND: Urinering i byen

03.38:** En 41 år gammel mann ble anmeldt for urinering på Torvet.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

03.30:** Melding om beruset jente som ligger ved Oddemarka bilservice. Nektet å oppgi personalia til politiet og ble pågrepet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.47:** Slagsmål ved utested i sentrum. To personer løp fra stedet. En person ble senere bortvist av politiet.

**KRISTIANSAND: Bortvist

02.45:** Melding om bråk på utested i sentrum. En person ble bortvist av politiet.

**ARENDAL: Motortrøbbel

02.30:** Politiet fikk flere meldinger om en bil som står i grøfta. Personene som ble sett gå fra stedet forklarer at de har fått problemer med bilen.

**LILLESAND: Slagsmål

02.04:** Melding om slagsmål på utested i sentrum. To personer var involvert. Den ene parten var forsvunnet da politiet kom til stedet.

**LINDESNES: Fartskontroll

02.00:** Seks personer ble bøtelagt under en fartskontroll på E 39 ved Fardal og Mones. En person ble fratatt førerkortet etter å ha kjørt i 88 kilometer i timen i 60-sonen ved Mones.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.58:** Politiet fant en overstadig beruset og sovende dame i Markensgate. Måtte overnatte i politiarresten.

**ARENDAL: Mistenkelig adferd

22.32:** To menn gikk rundt i Dalenveien i Austre Moland og kikket inn i vinduer. Ringte på i en bolig og spurte om huseierne hadde installert alarm. Skal ha vært i 20— eller 30-årsalderen. Begge var iført røde jakker. Kjørte fra stedet i en mørk personbil. Lite som tyder på at mennene representerte noe alarmselskap.

**ARENDAL: Biltyveri

21.31** : En VW Transporter med registreringsnummer PD 23696 ble meldt stjålet fra Hasselåsen. Tyveriet skal ha skjedd mellom kl 1200 og 2010 fredag.