HØVÅG: -Heldigvis var det en ulykke uten personskade, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt Vidar Neset til fvn.no.

Politiet fikk meldingen om trafikkuhellet klokken 18.09 og Neset opplyser om at politiet først fikk medling om at hendelsen var mer alvorlig enn sant var.

Vippet på et stup

— Meldingen vi fikk først var litt mer dramatisk enn situasjonen viste seg å være. Kvinnen opplyste at hun hadde rygget av veien, kommet over veikanten og stod å vippet over et stup, forteller Neset.

Dermed ble det slått full alarm og både politi, brannvesen og lufthelikopteret rykket ut til Haugevik ved Høvåg for å hjelpe kvinnen.

Stod en halv meter over bakkenivå

Da politiet kom frem viste det seg at det ikke var mer enn en halv meter ned til bakkenivå, og at kvinnen og hennes far dermed satt trygt i bilen.

— Kvinnen hadde rygget ned en bakke på Høvågsveien da bilen kjørte av veien. Den kvinnelige bilføreren kjente at det vippet i bilen og trodde da at bilen stod på kanten av et stup, sier Neset.

Ble grepet av panikk Hun var derfor svært redd da hun meldte fra til politiet. Ifølge vitner på stedet skal kvinnen ha sagt at hun ble grepet av panikk etter trafikkuhellet.

— Hun fryktet at bilen de satt i skulle velte utfor et stup. Faren hennes er gammel og kvinnen hadde selv skader i benet som ville ha gjort det svært vanskelig for dem å ta seg ut av bilen på egen hånd, sier Morten Boswarva på telefon til fvn.no.

Han legger til at det var svært mørkt og dårlig sikt på veien hvor kvinnen rygget ut.