KVINESDAL: Mistanke om kjøring i påvirket tilstand

00.25: En politipatrulje stoppet og kontrollerte en bilfører etter merkelig kjøring på E 39 ved Nuland. Bilføreren, en mann i 40-årene, mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Bilfører hadde heller ikke førerkort. Nødvendig blodprøve ble sikret, og mannen ble anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Forsøk på tyveri

01.02: Politiet fikk melding om forsøk på tyveri av en uregistrert ATV. Forsøket førte til skader på tenningslåsen, og forholdet vil bli anmeldt.

KVINESDAL: Kjøring uten førerkort

02.30: En politipatrulje stoppet og kontrollerte en bilfører på E 39 på Kvinesheia. Bilføreren, en mann i 20-årene, ble anmeldt for kjøring av personbil uten å inneha førerkort.

ARENDAL: Stjålet sykkel

02.32: En mannsperson i 30-årene i Barbu var i besittelse av en sykkel han ikke kunne gjøre rede for. Politiet tok med mannen til stasjonen for sjekk.

MANDAL: Tyveri

05.29: Politiet dro til en leilighet i Malmø og pågrep to personer som knyttes opp til tyveriet. To gutter, på henholdsvis 18 og 22 år, ble kjørt inn til Mandal politistasjon for avhør.

LINDESNES: Dødsulykke

07.43: Les egen sak.

KVINESDAL: Utforkjøring

09.27: Les egen sak.

**RISØR: Trailer kjørte seg fast

11.34:** Påfylkesvei 416 har en trailerkjørt seg fast, ordner selv med bilberging.

**ARENDAL: Fartskontroll i Osedalen

11.00:** Fra klokken 08.00 til 11.00 mandag avhold UP fartskontrolli Osedalen. Fem fikk bot for å ha kjørt for fort, tre for å ha snakket i telefonen.

**KRISTIANSAND: Stjal jakke til 5000 kroner

13.15:** En 39 åring blir tatt på fersken da han prøver å stjele en jakke til 5000 kroner fra Regntøyspesialisten i Markens gate.

**KRISTIANSAND: Enevendt hus på Dvergsnes

14.29:** Meldingom grovt tyveri fra bolig på Dvergsnes. Huset er endevendt, Politiet skal se pååstedet senere i dag.

KRISTIANSAND: Trafikkulykke i Voiebyen 16.28: Se egen sak

**LILLESAND: Plenvandal i sentrum

16.06:** Villmannskjøringmed bil i parken i Strandgata. Plenen spunnet opp. Melder har tatt registreringsnummeret på bilen.Saken følges opp av lensmannen i Lillesand.

**MANDAL: Gressbrann på Ime

17.25:** Brannvesenmelder om liten gressbrann på Ime 2. **MARNARDAL: Bilbrann ved Voan

19.14:** Brannvesenmelder om bilbrann ved Voan i Marnardal. Politi og brannvesen til stedet. Dapatruljen ankom var brannen slukket. Hadde brent i motorrom — bilentotalskadet.