KRISTIANSAND: — Vi vet ikke hva lekkasjen skyldes, men det dreier seg om store vannmengder som har lekket ut fra Aquarama, sier Anders Torbjørnsen ved alarmsentralen i Agder litt over klokka 06 fredag morgen.

Det var noe før midnatt natt til fredag at en restverdibil fra brannstasjonen i Kristiansand ble sendt til Elvegata for å hanskes med vannlekkasjen.

Brannmester ved Kristiansandsregionen brann og redning opplyste da til Fædrelandsvennen at han ikke hadde oversikt over situasjonen.

- Vannet rakk folk til ankelen

Etter det Fædrelandsvennen forstår skal det være lekkasje fra to av de mindre bassengene . Brannfolkene på stedet gikk ned i kjelleren. En kilde opplyste rundt midnatt at vannet rakk folk som var i kjelleren til ankelen.

— Restverdibilen var der til klokka 03 i natt, og fikk tatt opp mye vann. Vi har ingen folk på stedet nå, opplyser Anders Torbjørnsen ved alarmsentralen i Agder fredag morgen.

Daglig leder ikke informert

Prosjektleder i Aquarama AF, Geir Hille, svarte ikke på Fædrelandsvennens henvendelse fredag morgen. Daglig leder ved Aqurama, Unni Mesel, kjente fredag morgen ikke til vannlekkasjen.

— Dette er jeg ikke ikke blitt informert om. Men det er fortsatt entreprenørene som har ansvaret, og lekkasjen har vel neppe noe med vår drift av bygget å gjøre, sier Mesel.

Aquarama er i disse dager i ferd med å ferdigstilles. Planlagt åpning er 22. mars - nøyaktig én måned til.