**GRIMSTAD: Slåsskamp

00.41:** To jenter skal ha kranglet på utestedet Skyline i Grimstad. De skal ha lugget hverandre. Kjæresten til den ene jenta blandet seg inn. De involverte ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Falske skilter

01.18:** En bil med falske skilter ble funnet hensatt i Slettheiveien. Skiltene ble beslaglagt av politiet og bileieren ble anmeldt.

**SONGDALEN: Ruskjøring

01.36:** En mann (37) er mistenkt for kjøring i ruset tilstand. Han ble stanset på E 39 ved Brennåsen. Førerkortet ble beslaglagt og mannen måtte avlegge blodprøve på legevakten.

**FARSUND: Kjørte i mur

01.49:** En kvinne (22) og en kvinne (18) slapp fra et trafikkuhell på Vanse uten alvorlige personskader. Bilen havnet i en betongmur.

**FARSUND: Uten lappen

02.32:** Politiet anmelder en mann (19) som ble stanset i Dyngvollveien på Vanse. Mannen kjørte bil, men hadde ikke gyldig førerkort.

**ARENDAL: Krangel

02.41:** To personer som hadde vært involvert i en krangel ble kjørt inn til politistasjonen i Arendal. De to mennene, henholdsvis 23 og 36 år, var forsøkt bortvist, men ville ikke følge politiet pålegg.

**VEGÅRSHEI: Grovt tyveri

10.42:** En familie med hytte på Ekksjø oppdaget skjærtorsdag at det hadde vært innbrudd i hytta deres. TV og video er stjålet fra hytta. Forholdet anmeldes.

**EVJE OG HORNNES: Grovt tyveri

10.55:** Politiet får melding om innbrudd etter at døra på en hytte ved Vestre Gautestad var blitt brutt opp. Det er ikke klart hva som er stjålet ennå. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

12.39:** En mann (35) ble stanset av politiet på Hånes. Bilføreren ble anmeldt da han ikke hadde gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Oppførte seg truende

13.21** : En mann (56) ble anmeldt for å oppføre seg truende på Narvesenkiosken i Markens gate. Mannen skal ha revet ned et avisstativ og kastet tomme kaffekopper etter betjeningen. 56-åringen forsvant fra stedet, men politiet fant mannen senere. Han ble innbrakt i sentralarresten og anmeldt for forholdet.

**HÆGEBOSTAD: Skiløper brakk benet

13.58:** En skiløper som hadde gått på ski fra Naglestad skisenter mot Blomli opplyser at han har falt og brukket benet. AMK sendte ut snøscooter med helsepersonell til mannen.

**SØGNE: Tyveri

14.00:** Politiet fikk melding om at seks arbeidslys er stjålet fra gravemaskiner parkert i Kleplandsveien. Forholdet vil bli anmeldt.

**GJERSTAD: Bil på taket

14.18:**

**BIRKENES: Kjedekollisjon

16.16:**

**HÆGEBOSTAD: Trafikkulykke

1759:** Politiet fikk melding om en enslig bil som hadde kjørt av veien på Birkeland i Hægebostad. To personer ble kjørt til legevakt for kontroll. Føreren av bilen er anmeldt for uforsvarlig kjøring.

**KRISTIANSAND: Stjal fra garasje

18.53:** En moped og en snøfreser har blitt meldt stjålet fra en garasje i Kulholmsveien.

**ÅSERAL: Trafikkuhell

20.28:** Politiet fikk melding om et trafikkuhell uten personskader. Føreren av den ene bilen skal være beruset.