Nordmannen må få visumet på plass før han kan ikle seg Rangers-drakten og starte på sin annen periode i klubben. New York-laget har ikke hatt en optimal sesong og torsdag fikk gjestene problemer i den canadiske hovedstaden.

— Det gikk ikke veien dessverre. Det er aldri gøy å se på en hockeykamp når du vet du kan spille selv, men det er selvfølgelig enda kjedeligere å se laget ditt tape, sa Zuccarello til TV 2. Ottawa Senators hadde god kontroll og styrte oppgjøret på hjemmeis. Kun en meget god Henrik Lundquist i Rangers-målet gjorde at bortelaget slapp å tape med større sifre. Svensken måtte gi tapt én gang i annen periode og to ganger i tredje.

Målene ble scoret av Andre Benoit, Guillaume Latendresse og Colin Greening. Det var Senators' tredje seier på rad over New York Rangers denne sesongen.

Rangers ligger på åttendeplass i Eastern Conference med sine 35 poeng. Laget besitter dermed i øyeblikket den siste plassen som gir sluttspill etter grunnserien. Tirsdag slo newyorkerne til med 5-2 mot Philadelphia Flyers. (©NTB)