**KRISTIANSAND: Slagsmål

23.56:** Politiet får melding om slagsmål ved inngangspartiet til Palmesus. Tre personer blir bortvist fra festivalområdet.

**KRISTIANSAND: Ikke gammel nok

00.01:** En 17— år gammel gutt prøver å komme seg inn på utestedet Spot i Dronningensgate. Ettersom han ikke er gammel nok, bortvises han fra utestedet.

**GRIMSTAD: Drikking på offentlig sted

00.26:** I Juskestredet blir ei 18 år gammel jente anmeldt for å drikke på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

00.34:** Politiet får melding om en usedvanlig bråkete 20-åring på Utestedet Kick. Mannen har vært involvert i et slagsmål og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**MANDAL: Slagsmål

01.12:** En 20 år gammel mann fra Mandal møter opp på politistasjonen etter å ha vært involvert i et slagsmål. 20-åringen har flere løse tenner som følge av slagsmålet og blir derfor brakt til legevakta for kontroll. Mistenkte er en 21 år gammel mann fra Mandal. Fornærmede vil anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

01.15:** En patrulje får melding om en beruset mann i 20-årene fra Kristiansand i Tollbodgata. 20-åringen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Slagsmål

01.46:** Politiet får melding om et slagsmål nede på Langbrygga. Ambulanse kommer også til stedet og en person blir sendt til legevakta. To polske borgere, på 21 og 19 år, er mistenkt for delaktighet i slagsmål.

**BIRKENES: Skadeverk

02.05:** Politiet får melding om en knust rute. Det er ukjent om gjerningsmannen har vært inne, men politiet får sikret seg navn på mulig mistenkt. Anmeldes for skadeverk og knust rute.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring til sjøs

02.22:** En båtpatrulje stopper en båt med 140 hestekrefter. Føreren, en 41 år gammel mann, blir målt til 1,8 i promille og blir anmeldt for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Melding om slagsmål

02.42:** Politiet får melding om slagsmål i Dronningensgate. Da politiet kommer ned er det ingen opptøyer.

**FLEKKEFJORD: Bilbrann

02.52:** Politiet får melding om en bilbrann på E39 ved Djupvik. Brannvesenet får slukket brannen og det er ingen personer inne i bilen eller utenfor. Bilen er utenlandsregistret, men det er ingen som vedkjenner seg bilen. Politiet vil sjekke opp saken mandag.

**RISØR: Ordensforstyrrelse

02.57:** Politiet får melding om en beruset 57 år gammel mann ved politistasjon i Risør, som skal ha vært ufin mot en kvinne. Den mistenkte ble tatt hånd om av vitner. før han ble kjørt til arresten i Arendal. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse. Det er usikkert om fornærmede vil anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Påkjøring

03.01:** En fotgjenger blir påkjørt i krysset Festningsgata og Dronningensgate. Patruljen sikrer seg navn på mistenkte og fornærmede. Forholdet er uklart og de involverte får vurdere om de vil anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Nabokrangel

03.07:** Politiet får melding om en nabokrangel i Elvegata. De involverte er en 21 år gammel og en 39 år gammel mann, hvor den ene hevder han har blitt slått og sparket av naboen. Den anklagede hevder sin uskyld og mener han har blitt terrorisert med høy musikk. Det er opp til de involverte om de vil anmelde hverandre.

**KRISTIANSAND: Nektet adgang

03.27:** En beruset kunde nekter å forlate Hotel Caledonien. Kunden, en 22 år gammel mann, blir bortvist fra stedet. 22-åringen vil anmelde saken.

**MANDAL: Knust vindu

03.29:** Politiet får melding om et knust vindu på Kroen Pub. En 22 år gammel mann fra Stavanger blir sendt til legevakta med kuttskader. Politiet opplyser at det er uklart om det var et uhell, og det er opp til eieren om han vil anmelde saken.

**Arendal: Innbrudd

07.35:** Politiet får melding om innbrudd i en garasje i Hoveheia. Innbruddstyven blir overrasket av personene i boligen og løper fra stedet. Gjerningsmannen legger igjen en sykkel på åstedet. Politiet leter etter en relativt høy, yngre mann med lyst hår, stripete skjorte og dongeri buske.

**RISØR: Beruset mann

08.18:** Politiet får melding om en overstadig beruset mann i Krags gate. Politiet er på vei ut for å hente mannen.

**LILLESAND: Tyveri

08.20:** Politiet får melding om tyveri i flere telt på Tingsaker Camping. Politiet er på vei ut til campingplassen.

**KRISTIANSAND: Stjal båt

09.14:** Politiet fikk melding om at en 18 fots Yamarin med en 150 hestekrefters Yamaha påhengsmotor hadde blitt stjålet fra Tømmerstø brygge.

**KRISTIANSAND: Kjørte hjem full gutt

09.27:** Politiet plukket opp en 16 år gammel gutt på Vesterveien. Gutten var full og fortalte at han hadde blitt kastet ut hjemmefra. Politiet kjørte gutten hjem og ba foreldrene om å ta hånd om gutten.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd i hus

12.19:** En huseier i Strømslandsbakken oppdaget at det hadde værte t innbrudd i huset etter å ha kommet hjem fra fisketur. Eieren kan ikke se at noe er stjålet, men politiet oppretter allikevel sak.

**KRISTIANSAND: Stjal sykkel og fiskestang

12.25:** Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd i en garasje i Randesund. En sykkel og en fiskestang hadde blitt stjålet. Politiet har opprettet sak.

**ARENDAL: Innbrudd i grillbu

13.38:** Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd i en grillbu i Strømsbuveien i løpet av natten.En mobiltelefon og øl ble stjålet, og politiet har opprettet sak.

**MANDAL: Fant båt

13.24:** En skjærgårdsjeep ble funnet av politiet og levert til eieren.

**TVEDESTRAND: Stjal båttilhenger

16.07** : I løpet av de tre siste ukene har noen stjålet en båttilhenger med kjennemerke CY3665 fra Dybvåg.

**FARSUND: Stjal bil

17.43** En Renault 12 TN med nimmer RA 26419 er stjålet fra Listerveien. Politiet har ikke fått opplyst fargen.

**FARSUND: Innbrudd i bil

17.48** Det har vært innbrudd i en bil som sto parkert i Loshavn, ved at tyven har knust en vindusrute. En GPS, fastmontert mobiltelefon og flere dyre fiskestenger er stjålet.

LYNGDAL: Fem personer involvert i kollisjon

**RISØR: Bar kniv

20.44** En 34 år gammel mann fra Arendal er anmeldt for å ha båret kniv uten aktverdig formål på offentlig sted.

**MANDAL: Stoppet uten gyldig førerkort

21.55** En 44 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet på Heslandsveien i Mandal. Han kjørte uten gyldig førerkort og anmeldes for dette.

**TVEDESTRAND: Bråk på Lyngør

22.13** Politiet fikk melding om at det var dårlig stemning på Seilmakerfruens kro. Politiet hadde imidlertid ingen som kunne bemanne politibåten da meldingen kom inn, men skulle ta seg en tur ut i 23-tiden.