KRISTIANSAND: — Vi har tatt initiativ til et møte for å respondere på de tilbakemeldingene vi får fra velforeningen. Vi ønsker en god dialog, og må prøve å forklare hva som skjer og hvorfor det skjer, sier helse- og sosialdirektør Lars Dahlen i Kristiansand kommune.

Halvparten til Hamresanden

Mandag skrev Fædrelandsvennen at medlemmene i Marvika velforening kritiserer Kristiansand kommune, etter at kommunen har valgt å flytte nødboliger for sosialt vanskeligstilte fra Ægirs vei til Marviksveien. Foreldrene frykter for barna sin sikkerhet.

— Saken kom opp i sommer, da vi fikk pålegg fra Fylkesmannen om å flyttes. Halvparten av de som bodde i Ægirs vei flyttes til boliger ved Hamresanden, sier Dahlen.

— Gir oss ikke

Leder Elisabeth Haaversen i Marvika velforening, sier de vil være interessert i å gå i et møte med Kristiansand kommune.

— Vi skal ikke være vrange, og er interesserte i et møte med kommunen. Vi gir oss ikke før vi har fått flyttet rusboligene, sier Haaversen.

I mailen til velforeningen skriver Lars Dahlen følgende om hvorfor de ønsker et møte: "slik at vi i hvertfall får ryddet i eventuelle misforståelser."

— Jeg vet ikke hvilke misforståelser han snakker om, da vi ikke har hørt noe som helst, sier Haaversen.