**KRISTIANSAND: Båt stjålet

23.27:** En blå White Shark 225 med hvit stripe ble meldt stjålet fra Andøya. Den har 225 hester Evenrude motor.

**FARSUND: Slo mann

02.09:** Politiet fikk melding om at en 21 år gammel mann hadde kommet seg inn i en leilighet og slått en annen mann på Vanse. Mannen er er satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

03.42:** Politiet fikk melding om en slåsskamp ved Statoil Elvegata. Da politiet kom til stedet hadde personene forlatt stedet.

**SØGNE: Branntilløp

05.19:**

**SONGDALEN: Bil tippet rundt og endte på jorde

07.10:**

**KRISTIANSAND: Motorstopp i Flekkerøytunnelen

09.06:** Politiet fikk melding om at en bil hadde fått motorstopp i Flekkerøytunnelen og blokkerte tunnellen. Klokka 09.27 var bilen flyttet og tunnelen åpen igjen.

**SETESDAL: Laserkontroll

09.45-13.30:** I Setesdal samarbeidet Bygland lensmannskontor og Valle og Bykle lensmannskontor og avholdt en fartskontroll ved Bygland. Politiet skrev tre forenklede forelegg. En bilist ble anmeldt for å ha kjørt i 80 km/t i 50-sonen. Bilisten var en 46 år gammel mann med tysk statsborgerskap.

**KRISTIANSAND: Lang kø

14.07:** Hjulproblem skaper kø på Varoddbrua

**KRISTIANSAND: Busspassasjer skadet

14.51:** Politiet fikk melding om en buss som hadde hatt en bråstans og at noen av passasjerene ble skadet.

— Årsaken til bråstansen skal ha vært at en personbil svingte inn rett foran bussen, sier operasjonsleder Jon Kvitne.

Ambulanse ble rekvirert til stedet, som var like ved Quality hotell ved Dyreparken. En passasjer var skadet - en kvinne i 40-årene fra Vennesla. Hun ble kjørt til legevakta for sjekk.

**KRISTIANSAND: Forelegg for ulovlig fiske

15.00:** I forbindelse med en miljøaksjon politiet gjennomførte fikk de tips om en østeuropeer som fisket i Topdalselva. Andre fiskere som hadde betalt for å fiske i elva irriterte seg over mannen. Politiet sjekket ut mannen, som viste seg å være fra Litauen. Han hadde ikke de nødvendige tillatelser, og fikk derfor et forelegg på 1500 kroner.

**ARENDAL: Uregistrert bil

18.01:** En politipatrulje i Arendal kommer over en uregistrert bil ved Harebakken senter. Politiet får tak i to menn med tilknytning til bilen, men har problemer med å finne informasjon om bilen, som er en Toyota personbil. Politiet har vært i kontakt med tollvesenet for å høre om den er blitt fortollet inn i landet, men har foreløpig ikke fått svar.

**ARENDAL: Båt stjålet

20.21:** Melding om en som har blitt frastjålet båten sin som sto på båthenger i Eydehamn i Arendal. Båten er en Askeladden 445 Chaser med hvitt skrog, blå stripe og vindskjerm. Den var påmontert en 50-hesters Marinermotor. Båthengeren er en BK-henger med registreringsnummer LN 4527. **GRIMSTAD: Stoppet moped

20.24:** En patrulje stoppet en moped på Vikjordet i Grimstad. Føreren var en 17 år gammel gutt som kjørte uten gyldig førerkort. Han blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Beslagla bil

20.42:** En patrulje i Kristiansand stoppet en bil på Ålefjærveien. Føreren var en 19 år gammel mann fra Kristiansand og han hadde ikke gyldig førerkort.

— Han hadde vært borti lignende forhold før, så jourhavende besluttet å beslaglegge bilen, sier operasjonsleder Jon Kvitne.

**KRISTIANSAND: Hoppet fra tak

20.54:** Politiet får melding fra en bileier som har jobbet på kontoret i Industrigata i Kristiansand. Han hørte sjau utenfor og så tre ungdommer på et tak. To valgte å ta seg ned takrennen. Den tredje hoppet ned og landetpå taket til bileier. Dette førte til skader på bilen og et bulket biltak. Politiet har fått beskrivelse av personen og forholdeter anmeldt. De har også hatt en patrulje i området, men har ikke funnet ungdommene.

**ARENDAL: Stjålet sykkel

22.00:** Melding om to personer som snoker rundt i Arendal.De to forsvant på hver sin sykkel. En patrulje treffer senere på en av dem. Han er i besittelse av en sykkelsom han erkjenner å ha stjålet. Mannen er 25 år gammel og fra Arendal. Han blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Tyveri fra bil

22.10:** En bileier møter i politivakta i Arendal. Han melder om tyveri fra bil.tyvene har knust to vinduer og stjålet en veske. Forholdet er anmeldt.