ARENDAL: Sammen med Clarion Hotels holder Marcus Samuelsson på å bygge opp en skandinavisk restaurantkjede som har fått navnet «Kitchen & Table».
Fredag 13. september kommer han til Arendal for å åpne restauranten på Clarion Hotel Tyholmen.
— Vi gleder oss til å servere Arendals befolkning smaker fra Manhattan kombinert med lokale råvarer fra regionen, sier Alexander Grieg, direktør ved Clarion Hotel Tyholmen, i en pressemelding.
Samuelsson åpner restaurantkonseptet på alle Clarion-hotell i Norge og Sverige
Marcus Samuelsson, som har hatt æren av å være Obamas kokk i forbindelse med en statsmiddag med 400 gjester, er basert i New York hvor han driver restauranten Red Rooster i Harlem.
Presidentfrue på Aquavit
— Manhattan er som et matmekka. Her finner du smaker fra hele verden. Med Kitchen& Table har jeg lyst til å bringe denne smaksregnbuen til Norge og Sverige. I tillegg så kommer alle restaurantene til å få signaturretter med utgangspunkt i lokale råvarer, så hver by vil få sin egen unike Kitchen & Table -meny. Gjestene vil oppleve en fantastisk smakblanding mellom NY og Norge, sier Marcus Samuelsson i pressemeldingen.