**KRISTIANSAND: Forsøk på party-crashing

2333.** Politiet får en telefon fra festdeltakere i Østre brakke på Odderøya. De forteller at det er en kar som bare vil lage bråk. Mannen er ikke velkommen, men prøver å ta seg inn på festen. Politiet rykker ut til festen og pågriper mannen. Tjenestemennene finner noe marihuana samt det som kan være en stjålet mobiltelefon.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

2348.** Meldingen kommer fra Tors gate på Lund. Politiet hadde ikke folk å sende.

**ARENDAL: Klage på støy

0010.** Klage på festbråk fra en adresse i Vikaveien på His. Politiet var på stedet med en patrulje, men da var festen i ferd med å bli avsluttet.

**KVINESDAL: Klage på støy

0016.** Telefon fra Myrveien. Høy musikk og festbråk. Politiet rykket ut til stedet, men da var musikken dempet. Politiet ba festdeltakerne stenge vinduene.

**MANDAL: Plagsom restaurantgjest

0022.** Telefon fra Solborg Hotel. Klager på en beruset og kranglete personer som de ønsker bortvist. Politiet kom til stedet etter fem minutter. Da hadde betjeningen klart å bortvise ham.

**ARENDAL: Kvinne sov på bussholdeplass

0030.** En bussjåfør som er på jobb ser en kvinne sove i veikanten i bunnen av Nidelvåsen på Bjorbekk. Da politiet kom fram til stedet, hadde andre forbarmet seg over henne og kjørt henne hjem.

**KRISTIANSAND: 17-åring på fylla

0049.** Betjeningen på Leopold ringer politiet og forteller at de har tatt hånd om en overstadig beruset 17-åring. Tatt ham inn på kontoret. Politiet kom til stedet og ringte foreldrene. En i familien kom for å hente vedkommende.

**GRIMSTAD: Klage på festbråk

0049.** Nordås i Grimstad. Høy musikk og festbråk. Roet seg da politiet kom til stedet.

**SONGDALEN: Klage på festbråk

0056** Tilsvarende melding fra Svarttjønnveien i Songdalen. Roet seg da politiet kom til stedet.

**MANDAL: Sparket vakt i beinet

0152.** Vakter på Solborg hotell ber om litt assistanse med en litt vanskelig person. Mannen skal ha kranglet med andre gjester. Da vaktene prøvde å gå i mellom, sparket gjerningsmannen en av vaktene i benet. Mannen blir anmeldt for bråk på offentlig sted.

**RISØR: Trøblete kvinner

0154.** Stedet er Hukken bar i Risør. Betjeningen har problemer med to kvinner som forstyrre vaktene og utstedet. Politiet sendte en patrulje, men da hadde kvinnene forlatt stedet.

**EVJE: Slåsskamp på pub

0209.** Politiet får telefon fra utestedet Terrassen. Fire-fem personer slåss. Lensmannen i Evje dukket opp og ordnet opp på stedet.

**ARENDAL: En person slått ned

0239.** Meldingen kommer fra Castelle restaurant. En person slått ned. Blør fra panna. Sier han har falt og fått kutt i panna, men et vinte sier han har sett at vedkommende ble slått. Offeret ønsker ikke å samarbeide med politiet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål ved Parko

0239.** Politiet får melding om slagsmål. En person blir kjørt til legevakta for sjekk. Etter det havner vedkommende i drukkenskapsarrest. En 23 år gammel mann.

**KRISTIANSAND: Tatt for urinering

02.45** Politiet kommer over en mann som urinerer i krysset Markens gate/Dronningens gate. Han stod og viste seg på en slik måte at flere gjorde politiet oppmerksom på mannens eskapade. Mannen blir anmeldt for urinering og beruselse. Han havnet til slutt i drukkenskapsarresten.

**KVINESDAL: Klage på høy musikk

0249.** Stedet er Fjellveien i Kvinesdal. Klage på høy musikk. Saken ble ordnet opp på telefon.

**RISØR: Kvinne bekymret over forsøk på innbrudd

0311.** En full mann forsøker å komme inn på kvinnens adresse. Politiet kommer til stedet. Da sover en mann i nærheten av adressen. Blir vekket opp og kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Sparket i politibilen

0316.** En mann velger å plassere foten hardt i en politibil i Kristiansand sentrum mens tjenestemenn satt inne i bilen. Handlingen gikk ikke upåaktet hen, og mannen blir anmeldt for handlingen, samt bråk på offentlig sted. Gjerningsmannen er en kristiansander i begynnelse av 20-årene.

**FLEKKEFJORD: Tatt uten lappen

0323.** En politipatrulje stopper en bil for kontroll. Det viser seg at føreren kjører uten gyldig førerkort. Mannen blir anmeldt for dette.

**FROLAND: Bråk fra stampen

0359.** Politiet får en hissig telefon fra Langedal i Froland. En nabo klager på bråk fra en adresse i området. Det viser seg at bråkmakeren er en huseier som koser seg i stampen. Politiet kom fram til stedet 04.37, omkring tre kvarter etter. Da var alt rolig.

**LINDESNES: Skadeverk på bil I

0540.** Et vitne ser at det er knust ei vindusrute på En VW Passat. Skadeverket har skjedd i nærheten av Bensinstasjonen. Gjerningsmennene var borte da politiet kom til stedet. Politiet har forsøkt å komme i kontakt med bileier uten å lykkes. Varslet med lapp på bilen.

**FLEKKEFJORD: Skadeverk på bil II

0619.** En bil som har stått parkert i et parkeringshus i Flekkefjord har fått siden på bilen skrapt opp. Melder mener at dette kan ses i sammenheng med en konflikt han har vært i dagen før. Politiet vil etterforske saken.

**KRISTIANSAND: Blodig kvinne i veien

0741.** Politiet får telefon fra Eivind Jarls gate. En blodig kvinne virrer i veien. Sterkt påvirket av narkotika. Politiet reiser til stedet sammen med en ambulanse. Ambulansen tar med kvinnen til legevakt for sjekk. Et vitne hevder å ha sett at kvinnen har falt i bakken med ansiktet flere ganger.