**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.15:** Politiet får melding om en overstadig beruset person i Tollbodgata ved utestedet Bakgården. En patrulje rykker ut, men finner ikke den aktuelle mannen.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for narkobruk

02.06:** En person blir stanset mistenkt for bruk av narkotika i Stener Heyerdahls gate. Søgne-mannen (25) blir pågrepet og tatt inn til stasjonen hvor han erkjente de faktiske forhold.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

03.20:** En Grimstad-mann (23) ble anmeldt av politiet for kjøring uten gyldig førerkort ved Gartnerløkka.

**ARENDAL: Kald mann

03.52:** Politiet kom over en beruset mann (47) som var beruset og frøys på Kanalplassen i Arendal. AMK-sentralen ble varslet og de sendte ambulanse som tok med seg mannen.

**FLEKKEFJORD: Bil på jorde

05.20:** En bil skal ha kjørt på et jorde ved Stordrange i Flekkefjord. Bileieren (47) ble funnet bak rattet. Politiet kjørte mannen hjem. Han anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Forsøk på biltyveri

05.24:** I løpet av natta er det gjort grovt tyveri og forsøk på biltyveri av en bil som sto parkert ved Esso-stasjonen i Hannevika.

**VENNESLA: Innbrudd

05.32:** I løpet av natta skal det ha vært innbrudd i en campingvogn innredet som en mobil frisørsalong på Skarpengland. Døren var brutt opp og 500 kroner var tatt fra kassa.

**ÅSERAL: Biltyveri

07.18:** En blå VW Passat ble stjålet utenfor Eiken mekaniske verksted. Bileier var inne på verkstedet i ti minutter og i løpet av den tiden var bilen blitt stjålet. En mann i 30-årene ble observert da han tok bilen og kjørte bilen sørover. Passaten har kjennemerke AD75313. **ARENDAL: Grovt tyveri

08.38:** Laserklinikken på Langbrygga i Arendal er blitt utsatt for innbrudd. Ytterdøra er brutt opp, men det er ikke oppdaget at noe er borte fra stedet.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

08.58:** Det meldes om grovt tyveri fra en bil i Myrbakken i Vågsbygd. I løpet av natta har noen tatt seg inn i bilen og stjålet to pakker røyk.

**BIRKENES: Trafikkulykke

08.52:** Stjålet bil kjørte i fjellveggen. Les mer i egen sak.

**MANDAL: Brann

10.03:** Garasjebrann i Mandal. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Branntilløp

11.30:** Branntilløp på Flaa VVS på Rigetjønn. Eier av bedrift meldte om dette. En ansatt ble kjørt til legevakten for sjekk på grunn av røyk, og skal ha blitt innlagt til observasjon. Operasjonsleder opplyser at det kan synes som branntilløpet har oppstått i forbindelse med røyking.

**SØGNE: Promillekjøring

13.30:** Melding fra et vitne som lå bak kjøretøyet. Vitnet meldte om vinglete kjøring, og at bilen stadig havnet utenfor hvitstripen. En Søgne-patrulje fikk stoppet bilen. Sjåføren var en mann i slutten av 50-årene. Føreren skal ha virket åpenbart beruset, og ble kjørt til blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt og føreren ble dimittert etter blodprøven.

**LYNGDAL: Grovt tyveri

14.00:** Grovt tyveri ved frisør Bevare meg vel i Lyngdal. Uvedkommende har brutt opp en dør inn til en naboforretning og deretter inn til Bevare meg vel. Stjålet noen kontanter og hårpleieprodukter.

**LINDESNES: Arbeidsulykke

14.15:** Arbeidsulykke i Spilling i Sør Audnedal. Melding fra ambulanse med pasient. Ulykken skal ha skjedd under heising på en tralle. En 30 år gammel mann skal ha blitt truffet av en kjetting i ansiktet. Har vært til legesjekk, sydd noen sting og blitt dimittert.

**GRIMSTAD: Bensintyveri

15.30:** Forsøk på bensintyveri. Les mer i egen sak.

**GRIMSTAD: Skadeverk med hageslange

16.00:** En person kom hjem til sin bolig og fant en vannslange i vinduet. Det var store vannskader, og brannvesenet har vært på stedet og hjulpet med oppsuging av vann. Politiet skal også ha vært på stedet.