**MANDAL: Butikktyveri

15.20** fikk politiet melding om at to damer var blitt tatt på fersken da destjal diverse gaveartikler fra en butikk i Mandal. De to måtte pent leveretilbake det de hadde stjålet, og de blir også anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hytte

15.50** fikk politiet melding fra en hytteeier som hadde hatt besøk av ubudnegjester i sin hytte i Holskogkilen. Tyvene skal ha stjålet en bærbar pc og noenflasker med vin. Politiet vil foreta en åstedsundersøkelse i morgen.

**ARENDAL: Innbrudd i bolig

16.45** fikk politiet melding om innbrudd i en bolig i Arendal. Ting tyder på attyvene fikk med seg en pc fra stedet.

**KRISTIANSAND: Butikktyv

16.40** fikk politiet melding om at en mann hadde stjålet øl og smågodt fra Kiwii Markens. Mannen blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Kjørte på hund

17.48** fikk politiet melding fra en bussjåfør fra nettbuss som hadde kommetborti en hund som løp ut i veien like ved Kringsjå skole. Hunden hadde løptvidere etter sammenstøtet.

**ARENDAL: Rådyr

20.22** fikk politiet melding om at en person hadde kjørt på et rådyr ved Myra iArendal.

**LINDESNES: Bråk

2.109** fikk politiet melding om at en gjeng ungdommer var samlet ved Akland. Detskulle være amper stemning på stedet, og en politipatrulje reiste opp og fikkroet gemyttene til de involverte.

**ARENDAL: Grovt tyveri

21.52** fikk politiet melding om grovt tyveri fra en bolig i Molandsveien iArendal. Innbruddstyver hadde tatt seg inn i boligen ved å knuse en rute iinngangsdøra. Det var blitt stjålet diverse gullsmykker fra stedet.

A **RENDAL: Overstadig beruset

22.09** fikk politiet melding om en dame som hadde store problemer med å ta varepå seg selv ute på Langbrygga i Arendal. En politipatrulje ble sendt tilstedet, og det viste seg at kvinnen, som er 26 år gammel, var overstadigberuset. Så beruset var hun at hun måtte bli hentet med ambulanse og kjørt tilSørlandet sykehus Arendal.