KRISTIANSAND: – Vi regner med å få utbedret maskinen i løpet av kvelden slik at MS Bergensfjord kan gå fra Bergen ved midnatt, sier administrerende direktør Ingvald Fardal i en pressemelding fredag.

Ms Bergensfjord skulle ha seilt klokken 11 i formiddag, men blir altså 13 timer forsinket. Ankomst Stavanger blir klokken 07.00 i morgen tidlig, med avgang en time seinere.

Ekstra avganger fra Kristiansand

Det blir ingen forsinkelser for reisende mellom Kristiansand og Hirtshals, men det vil bli satt opp ekstra avganger for de som skulle reist fra Stavanger.

— For reisende som skulle vært med MS Bergensfjord lørdag fra Stavanger setter vi opp en ekstra seiling med Fjord Line Express fra Kristiansand lørdag kl. 01.45, med ankomst i Hirtshals kl. 04.00 natt til søndag. Dette skipet returnerer fra Hirtshals kl. 04.45 med ankomst Kristiansand kl.07.00. Her får vi med alle som skulle ha reist med MS Bergensfjord til Stavanger lørdag morgen, med unntak av de som kjører bobiler eller har campingvogn, opplyser Fardal.

Avgangen med Fjord Line Express søndag morgen vil trolig bli 45 minutter forsinket, og deretter vil både Fjord Line Express og MS Bergensfjord følge den oppsatte seilingsplanen.