**ARENDAL: Ungdomsfest

23.27.** Politiet fikk melding om at det var veldig mye bråk på en ungdomsfest i Arendal. De som var på festen skal ha vært en plass mellom 15 og 18 år.

— Det var tilløp til litt krangling, men det roet seg, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt til fvn.no

**KRISTIANSAND: Husbråk

01.09.** En mann skal ha slått samboeren sin og har blitt satt i arresten av politiet.

— Vi fikk melding fra Granlia i Vågsbygd om at en mann har utøvd vold mot samboeren sin, han er som en følge av dette satt i arresten og det vil få etterspill, sier Lauvnes.

**FARSUND: Hindret politiet i arbeid

01.24** . Politiet fikk melding om at det var en slåsskamp i Farsund og rykket ut på denne.

— Når patruljen kom frem, var det mange som stilte seg rundt patrulje bilen og hindret de i arbeidet. En av disse ble anmeldt for det. Når det gjelder selve slåsskampen er det uvisst hva som skjedde og hvem som startet det hele, så der avventer vi en anmeldelse, forteller operasjonsleder Lauvnes.

**MANDAL: Promillekjøring

01.59.** - Vi får en telefon fra Mones i Mandal, her blir det gitt uttrykk for mistanke om at en mann kjører motorsykkel i beruset tilstand, sier Lauvnes.

En politipatrulje finner mannen, han blir tatt blodprøve av og mistenkes for promillekjøring.

**LILLESAND: Slåss med vakter.

02.15.** Politiet får melding om slåsskamp inne på Beddingen Restaurant i Lillesand. Her blir to personer som var spesielt aktive satt i arresten. De hadde vært i klammeri med hver sin vakt.

**FARSUND: Uprovosert vold

02.23.** Utstedet Pakkhuset i Farsund, ringer politiet etter at de har problemer med en vanskelig person. Når politiet kommer til stedet har han forlatt området.

Senere blir han funnet av en politipatrulje i Farsund sentrum, her har han provosert folk og gått til angrep på de. Mannen er mistenkt for lignende saker i Farsund tidligere og blir satt i arresten.

**RISØR: Brann i markise

02.51** . En politipatrulje melder om brann i en markis. Denne blir slukket med et pulverapparat og politiet oppretter en sak på det for å undersøke hva som har skjedd.

**KRISTIANSAND: Pågrepet for vold

03.08** . En politipatrulje har pågrepet en mann i Vestre Strandgate i Kristiansand. Mannen har forsøkt å slå en annen og blir anmeldt.

**ARENDAL: Kjøring i påvirket tilstand

06.15.** En mann blir stoppet ved Saltrød i Arendal og mistenkes for promillekjøring. Politiet har beslaglagt førerkortet og opprettet sak mot mannen.

**ARENDAL: Forsøk på biltyveri

06.39.** - Vi fikk melding om at noen hadde forsøkt å ta seg inn i et par kommunale biler som stod parkert ved en skole på Kolbjørnsvik i Arendal. To biler var brutt opp, og forsøkt koblet, sier Lauvnes til fvn.no