**MANDAL: Fest

23.59** fikk politiet melding om høylytt fest på Finsnes i Mandal. En patrulje ble sendt til stedet, og natteroen ble gjenopprettet.

**ARENDAL: Beruset

23.50** fikk politiet melding om at en svært beruset person oppholdt seg i et busskur på Sam Eydes plass i Arendal. En politipatrulje ble sendt til stedet og mannen fikk overnatte i drukkenskapsarresten.

**KVINESDAL: Rød Toyota

00.08** fikk politiet melding fra en som kjørte på E 39 retning Stavanger om at han hadde observert en rød Toyota som holdt på å kjøre inn i bombua på Kvinsheia. Politiet kjørte ut å kikket etter bilen, men klarte ikke å finne den.

**KRISTIANSAND: Banket på døra

00.38** fikk politiet melding fra noen som hadde blitt våknet av at en mann stod å banket på døra deres i Elvegaten. De opplevde situasjonen som ubehagelig, og en politipatrulje ble sendt til stedet. En 40 år gammel mann fikk til slutt lov til å overnatte på politistasjonen.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell

Like over midnatt fikk politiet melding om et trafikkuhell på Vågsbygdveien. En bil havnet i grøfta ved rundkjøringen. Det er kun snakk om materielle skader på bilen. Politiet mistenker ikke promillekjøring.

**ARENDAL: Stjal sprit

02.24** fikk politiet melding fra Castellet om at en person hadde stjålet noen varer fra utestedet. Vedkommende skulle befinne seg i en båt i nærheten. Da politiet kom til stedet hadde ansatte ved utestedet ordnet opp på egenhånd. Tyven, som politiet ikke vet hvem er, hadde blant annet stjålet en flaske sprit.

**MANDAL: Beruset

02.51** fikk politiet melding om en overstadig beruset person ved puben i Mandal. En politipatrulje ble sendt til stedet. Enden på visa var at mannen ble tatt hånd om av gode kamerater.

**LILLESAND: Uregistrert bil

03.08** fikk politiet en telefon fra en som kjørte bak en uregistrert Volkswagen passat. Han mistenkte at personene i denne bilen nylig hadde gjort innbrudd i han sin bil, hvor det blant annet var blitt stjålet et stereoanlegg. Politiet har vært ute å kikket etter bilen, men klarte ikke å finne den igjen.

**KRISTIANSAND: Bål

04.43** kom en politipatrulje over et litt større bål som røyk i området rundt Grostøl. Ifølge operasjonsleder var det tydelig at det blant annet var blitt brent gummi, plast og spraybokser på bålet. Politiet har vært i kontakt med brannvesenet og vedkommende som hadde fyrt opp. Han vil bli anmeldt for ulovlig søppelbrenning.

**VENNESLA: Knust bilrute

06.25** fikk politiet melding om at noen hadde knust vinduet på en bil som stod parkert ved NSB på Vigeland. Det er usikkert om noe er blitt stjålet fra bilen.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

07.28** fikk politiet melding om ordensforstyrrelse fra en adresse på Stoa i Arendal. To kvinner ble bedt om å forlate stedet.

**FROLAND: Sykkelvelt

07.59** fikk politiet melding fra AMK om at en kvinne hadde veltet på sykkel i Froland. Kvinnen slapp fra uhellet med skrubbsår, men politiet mistenker henne for å ha stjålet sykkelen og hun vil bli anmeldt for dette.