Pastor Moses Hansen Foto: Scanpix

MANDAL : «Vores ældste søn, Moses Jr., blev dræbt i aftes». Han kørte lastvogn i Norge. I et skarpt sving nær Mandal mistede han herredømmet over sit vogntog og kørte ind i en klippevæg, hvor førerhuset blev klemt mod væggen.Moses havde en svag puls, da redningsmandskab og helikopter nåede frem. Men han blev kort efter erklæret død."

Slik innleder den kjente danske pastoren teksten på sin facbookside .

Nygift

På Facebook forteller faren at sønnen ble gift med Haidi 26. juni i år. Det skjedde under romantiske forhold på øya Tobago i Det Karibiske Hav.

De hadde nylig solgt leiligheten sin og planlagt en større utenlandsreise.

"Men alle planer blev brat standset i aftes på en mørk vej i Norge", skriver faren.

Forbønn

Pastoren forteller videre at Moses er hjemme hos Gud.

"Derfor sørger vi ikke, som verden sørger, når døden rammer. Vi sørger, men ikke på samme måde. For vi trøstes ved de mange løfter, der klart siger, at vi skal mødes hjemme hos Jesus", skriver han og viser til Bibelen.

På Facebook forteller pastor Moses Hansen at sønnens kone Haidi flyr til Norge mandag. Hun er mandag ettermiddag i Mandal for å se sin mann.

"Hun har ikke opgivet håbet om at se sin mand oprejst fra de døde. Derfor beder hun om, at en bønnekæde fødes frem i løbet af i dag mandag, så hun må få al den nåde, hun trænger, når hun i løbet af dagen i dag ser Moses Jr. på hospitalet", skriver faren som står sammen med sin svigerdatter i hennes tro. Samtidig takker han alle som støtter og ber for dem.