**VENNESLA: Innbrudd

09.59:** I løpet av natten har noen tatt seg inn i en kjeller på Skarpengland. En dør er brutt opp. Forholdet anmeldes til politiet.

**LYNGDAL: Trafikkskade

10.10:** En parkert trailertilhenger ved Indre Svennevik er påkjørt og skadet i løpet av de siste dagene. Politiet etterforsker saken.

**MANDAL: Savnede sauer

10.28:** To sauer meldes savner fra Høkås. Dyrene har røde og gule øremerker, og har vært savnet siden 27. november.

**ARENDAL: Trailer står fast

11.02:** En trailer sperret deler av fylkesvei 410 øst for Saltrød. En politipatrulje på stedet meldte at traileren hadde problem med et hjul og at berging allerede var bestilt. Trafikken gikk greit forbi stedet.

**EVJE OG HORNNES: Trailer med stans

11.51:** En trailer fikk stans på riksvei 42 ved Ånelandskleiva. Politiet rykket ut, men traileren klarte å komme seg videre.

**SONGDALEN: Husbrann

12.28:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Trafikkuhell

14.22:** En bilfører klagde på nakkesmerter etter et trafikkuhell på Myra. En lastebil og en personbil var involvert i hendelsen. Det er opprettet politisak.

**RISØR: Stakk fra politiet

14.43:** En politipatrulje forsøkte å stanse en bil for kontroll ved Søndeled. Bilen ville ikke stanse og stakk etter en kort forfølgelse fra politipatruljen. Flere patruljer ble satt inn i jakten, men uten å finne bilen.

**KRISTIANSAND: Tatt med tyvegods

16.32:** En vekter stanset et utenlandsk par ved Expert-butikken i Sørlandsparken. De var i besittelse av en pose med tyvegods. — Vekter melder at han har stanset et par av utenlandsk opprinnelse som var i besittelse av litt tyvgods fra en butikk samt en pose med varer som skal ha blitt tatt fra en eldre dame, opplyser operasjonsleder Øyvind Andersen ved Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen. Politiet sjekket identiteten til paret i ettermiddag. - Patruljen på stedet sier vekter opplyser at de prøvde bytte en mobiltelefon med kvittering i posen. De sierselv at de bare fant posen og skulle levere den. Patruljen prøver få tak i fornærmede for å høre hennes versjon. opplyser Andersen.

**ARENDAL: Beruset mann

16.55:** En beruset mann drakk inne på Amfi Arena. Personen forlot stedet før patruljen kom fram til stedet.

**LYNGDAL: Aggressiv kjøring

17.25:** En trafikant meldte fra om en trailersjåfør som skal ha kjørt veldig aggressivt på E 39 Herdalen i Lyngdal. Traileren skal ha lagt seg ut til venstre når biler ønsket å kjøre forbi. En patrulje fra Mandal stanset traileren og sjåføren ble irettesatt. - Ingen videre forføyning da patruljen ikke selv bivånet denne typen kjøring, opplyser operasjonsleder Andersen.

**TVEDESTRAND: Utforkjøring

17.43:** En utenlandsk bil kjørte av veien like før avkjøringen til Laget.

**RISØR: Høye smell

18.38:** Det ble meldt om høye smell ved Erleveien i Risør. Smellene kom trolig fra fyrverkeri. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

**KRISTIANSAND: Arbeidsulykke

18.59:** En arbeidsgiver meldte om en mindre arbeidsulykke på en byggeplass i St. Olavs vei. En ansatt fikk en plankestabel over seg og ble kjørt til legevakt med lettere skader. Arbeidstilsynet er satt på saken.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

18.46:** En uregistrert blå Audi 100 er meldt stjålet fra Epleveien. En annen stjålet bil ble funnet på stedet.

**LILLESAND: Tatt for promillekjøring

19.47:** En 30 år gammel mann fra Lillesand blåstetil en verdi over det tillatte under en promillekontroll ved Asko. Ble tatt med til blodprøve og deretter dimmitert. Førerkort beslaglagt. Det ble kontrollert 23 biler under kontrollen.

**TVEDESTRAND: Tyveri fra bolig

20.25:** Meldt om grovt tyveri fra bolig i Skogfaret. Eier kom hjem og oppdaget at tyver har brutt seg inn via et vindu i luftestilling. Må ha skjedd i løpet av dagen. Det skal være forsvunnet en del kontanter, Pc, smykker, videokamera, fotoapparat og noe medisiner. Åstedsundersøkelse vil bli utført siden.

**ARENDAL: Tyveri fra bolig

21.51:** Mellom klokken 19 og 20 skal noen ha tatt seg inn i en bolig i Arendal. Døra var ulåst og en person lå og sov i leiligheten. Stjålet en Mac Book laptop og en Samsung Galaxy mobiltelefon. Anmeldes onsdag.

**KRISTIANSAND: Slåssing i internat

22.14:** En person blør neseblod mens bråkmakeren fortsetter å banke på flere dører. Patruljen innbringer en 29 år gammel mann fra Kristiansand til drukkenskapsarrest. Fornærmede vil ikke anmelde saken.

RISØR: Funnet alvorlig skadet i leilighet

**SØGNE: Pågrepet for vold

23.16:** En 30 år gammel mann fra Søgne ble pågrepet etter at han skal ha slått til en kvinne i en leilighet i Søgne. Forholdet følges opp onsdag.