SØGNE: **Tatt for bruk av hasj

23.55** Politiet satte foten ned da to personer ble tatt for bruk av hasj rett utenfor lensmannskontoret på Brennåsen. De to, en kvinne og mann på 18 og 20 år, la seg flate og erkjente forholdet på stedet.

ARENDAL: Tatt med kniv

Politiet stanser en 19 år gammel bilist på Ålefjærveien i Kristiansand. 19-åringen fra Risør var i besittelse av kniv samt mindre mengder med narkotiske tabletter.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for ruspåvirket kjøring

02.50** En bilist blir stoppet på Saltrød, mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. 28-åringen ble tatt med mindre mengder hasj og sendt til legevakten i Kristiansand for utvidet blodprøve.

**GRIMSTAD: Stjal bobil

07.55:** En bobil med kjennemerke PD 42083 blir meldt stjålet fra Østerhus næringspark, der den sto parkert utenfor en arbeidsplass. Tyveriet har trolig skjedd en gang i løpet av helga.

**FARSUND: Stjal bil

10.38:** En bil blir meldt stjålet fra en butikk i Vanse. Bilnøkkelen forsvant først fra en lomme til en butikkansatt. Like etter oppdaget hun at også bilen var borte. Tyveriet har trolig skjedd mellom 08.30 og 09.00. Butikkens overvårkingskamera har fanget opp en konkret mistenkt, som politiet vil kontakte. Bilen er en Toyota Avensis med PX 56041 på skiltet.

**MANDAL: Mistet lappen etter nok en prikk

11.50:** En fyr blir stanset i laserkontroll ved Ulvegjelet i Mandal. Den 49 år gamle mannen fra Songdalen kjørte i 75 kilometer i timen i 60-sonen. Han hadde allerede så mange prikker på førerkortet sitt at han mistet lappen på stedet.

**GRIMSTAD: Stjal førerkort fra bil

13.32:** Fikk politiet melding om innbrudd i en bil i Grefstadveien. Et førerkort som lå i bilen skal ha blitt stjålet.

**RISØR: Stjal vedkløyver

14.17:** En vedkløyver merket med "Igland" skal ha blitt stjålet fra Akland i løpet av natten. Vedkløyveren, som skal ha en verdi på rundt 15.000 kroner, var festet til en traktor da den ble stjålet.

16-åring påkjørt i fotgjengerfelt

**KRISTIANSAND: Frastjålet veske

16.45:** En eldre kvinne ble frastjålet veska si på Vestre Torv. Kvinnen meldte selv fra om tyveriet til politiet i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Stjal påhengsmotor og motorsykkel

17.28:** En påhengsmotor og en motorsykkel skal være stjålet fra en garasje i Grostølveien.