KRISTIANSAND: Nå er det bare å forberede seg på å lete, for i torsdagens utgave av Fædrelandsvennen, på papir og nett, har vi gjemt en dorullnisse. Nissen på fvn.no kan du finne i en artikkel fra klokken 18 til midnatt torsdag. Finner du nissen kan du sende en mail til naert@fvn.no.

Nissen på nett vil bli lagt ut i en av torsdagens artikkler. For å få en oversikt over hvilke artikkler som er aktuellle kan denne linken være et nyttig hjelpemiddel: http://www.fvn.no/nyheter/siste_24/

julegruta dorullnissen.jpg

Vi trekker ut to vinnere som får et kvadraturkort til en verdi av 500 kroner. Men så kommer gulroten. For i tillegg til de to nissene på nett og i avisen, har vi gjemt dorullnissen et sted i Kvadraturen. Ledetråd finner du på fvn.no og på Nært-sidene. Denne konkurransen vil foregå på Nedre Torv torsdag.

1000 kroner

– Denne dorullnissen blir plassert på gjemmestedet klokka 11.30, samtidig som vi starter direktesendingen vår på fvn.no. Vi vil være rause i jula, så den som finner nissen først vinner gavekort på 1000 kroner, og må komme til tv-studioet vårt i juleteltet, sier journalist Jim Rune Bjorvand.

Det er han som skal ha sendingen på fvn.no. Bjorvand får også besøk av Janne Formoe. Stein Roger Sordal, Thom Hugo Hermansen og Erik Faber vil spille live.

Send en hilsen

Fædrelandsvennen skal gjemme dorullnissen flere ganger før jul. Vi vil annonsere neste gang nissen dukker opp.

PS! Minner om at du hver ettermiddag fremover kan møte opp i juleteltet der vår fotograf lager julekort og sørger for at du får sendt julehilsen til venner og kjente gjennom Fædrelandsvennen. Julehilsenene vil også blli lagt ut som bildeserie på fvn.no hver eneste dag frem mot jul. Finn fram nisselua, så sees vi!?