RISØR: Sykkeluhell

23.43 En 36 år gammel mann fra Risør-området ble kjørt i ambulanse til sykehuset for sjekk etter en ulykke med sykkel. Det er usikkert om mannen veltet på sykkel eller om han har gått med sykkelen ved siden da han ble skadet. Hendelsen skjedde i Prestegaten.

MANDAL: Vekket beruset person

00.41 Politiet vekket en beruset person utenfor Afrodite. De sørget også for at vedkommende kom seg hjem.

GRIMSTAD: Buss traff rådyr

01.30 Et rådyr ble påkjørt på E 18 like før Omre i vestgående retning. Det var en buss som traff dyret, og bussen fikk også noen skader. Politiet har kontaktet Vegtrafikksentralen.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika på Superspeed

01.59 Tollvesenet stoppet en 29 år gammel ungarer ved ferja. Mannen var i besittelse av cirka ett gram marihuana. Mannen ble tatt med til politivakta og har erkjent forholdet.

FROLAND: Banket på dører

01.59 En 24 år gammel polakk ble satt i arresten og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted. Årsaken er at han gikk og banket på dører og forstyrret natteroen i området ved Blakstad videregående skole.

TVEDESTRAND: Tatt med narkotika

02.30 En 19 år gammel mann fra Tvedestrand ble tatt ved drosjebua. Han var i besittelse av et halvt gram marihuana og har erkjent besittelse og bruk av narkotika.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bydelshus

04.00 Vaktselskapet oppdaget forsøk på grovt tyveri fra bydelshuset i Grostølveien på Justvik. En rute er knust med stein og deretter åpnet. Så ble alarmen utløst, og det kan tyde på at personene ikke har kommet seg inn i bygget.

FROLAND: Stjålet bil

05.25 En sort Jeep Cherokee med nummer LH 71817 er stjålet fra en garasje ved Frolands Verk.