KRISTIANSAND: Bil på sommerdekk

19.05: Politiet får inn melding om en bil som sperrer trafikken i Bjørnebakken i Kristiansand. Da politiets patrulje ankommer stedet oppdager de at bilen, som ikke kom seg av flekken, ikke akkurat er skodd for vinterføre.

— Bilen hadde fire sommerdekk, og måtte hentes av et bilredningsselskap. Føreren av bilen vil bli anmeldt for å ikke ha sikret bilen tilstrekkelig for glatta. Så i tillegg til å måtte betale for bilberging, så blir det noen kroner i bot også, forteller Bjarne Bakken, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**MANDAL: Legemsfornærmelse

19.15:** Politiet får først inn en melding fra en som ringer inn og forteller at han har blitt slått med en jernstang. Litt senere kom det inn en ny melding som førte til full utrykning.

— Da var det en som ringte og fortalte at han trodde han hadde slått en annen ihjel, forteller operasjonsleder Bakken.

De to personene skal tilhøre det Bakken omtaler som et alkoholisert miljø. Da politiet ankom stedet viste det seg at mannen som trodde han hadde drept en annen, nok hadde overdrevet litt.

— Det kokte ned til en legemsbeskadigelse. Så han som trodde den andre var død hadde bommet fælt. Her blir det vel kanskje en anmeldelse i ettertid, men det viktigste for oss var jo å finne ut hva som hadde skjedd, påpeker Bakken.

**SØGNE: Sprengt busskur

22.28:** En billist ringer til politiet for å informere om at et busskur i Romsvika i Søgne har blitt sprengt.

— Bilisten forteller at han hadde kjørt forbi busskuret. Ti minutter senere passerer han det samme skuret, og i løpet av de ti minuttene så hadde skuret blitt sprengt, forteller Bakken.

Bilisten så en sort BMW med noen ungdommer i da han passerte skuret første gang.

— Hvorvidt de har noe med det å gjøre eller ikke, vet vi jo ikke. Her er selvsagt politiet veldig interessert i tips, sier Bakken.