**FLEKKEFJORD: Campingvogn i veien

23.55:** Politiet fikk melding om at en campingvogn stod delvis i veibanen på E 39 vest for Flikka i Flekkefjord. Den ble tauet inn av bilbergingsfirma.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

01.54:** En 21 år gammel mann ble anmeldt etter å ha kjørt bil uten gyldig førerkort. Mannen ble stoppet av politiet i Torridalsveien i Kristiansand.

**LYNGDAL: Kjørte uten førerkort II

01.55:** På riksvei 43 ved Kvavik stoppet politiet en 23 år gammel bilfører som ikke hadde gyldig førerkort. Mannen ble anmeldt for forholdet.

**FROLAND: Snurret rundt på bro

02.35:** Politiet fikk melding om at en bil hadde snurret rundt ved broa over Songeelva i Osedalen. To menn på 19 år satt i bilen. Begge kom uskadet fra hendelsen, men bilføreren måtte avlegge utvidet blodprøve etter mistanke om at han kjørte i ruspåvirket tilstand. Mannen fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Usikret last

09.19:** Politiet fikk melding om vogntog med usikret last på E18, Harebakken. Traileren stoppet og en stropp som var løs ble festet på nytt.

**FARSUND: Tyveri fra hytte

10.57:** Grovt tyveri fra hytte. Det er uvisst hva som er stjålet, og en stedsundersøkelse vil bli foretatt.

GRIMSTAD: Anmeldt for amfetaminbesittelse

11.58: En mann (28) i Grimstad er anmeldt for besittelse av mindre mengder amfetamin.

**SONGDALEN: Trafikkuhell

14.33:** Fikk politiet melding om et trafikkuhell på E 39 ved Brennåsen. En bilist hadde kjørt inn i en annen bakfra. Fører i den påkjørte bilen klaget på smerter i nakken, og ble tatt med til legevakten for en sjekk.

**ARENDAL: Innbrudd

15.30:** Fikk politiet melding om innbrudd fra et anleggsområde tilhørende den nye brannstasjonen. Det ble blant annet borttatt en del verktøy. Forholdet berører flere firmaer som jobber på anlegget.

**KRISTIANSAND: Melding om husbrann

15.37:** Fikk politiet melding om husbrann på Søm. Det viste seg å være snakk om en mindre brann i tilknytning til en terrasse. Brannvesenet fikk raskt slukket brannen. Mulig brannårsak kan ha vært varm aske fra en ovn.

**ARENDAL: Havari

16.45:** Fikk politiet melding om at en personbil hadde fått havari i Blødekjærtunnelen. Viking Arendal ble tilkalt for å berge bilen.

**ARENDAL: Innbrudd

18.33:** Fikk politiet melding om innbrudd i lokalene til Sion på Rise. En politipatrulje ble sendt til stedet. I forbindelse med innbruddet er det blitt gjort en del skadeverk og en del gjenstander er bortatt. Blant annet ble to kopimaskiner stjålet.

**TVEDESTRAND: Truende person

19.02:** Fikk politiet melding om en uønsket person på en kafe i Tvedestrand sentrum. Personen var truende. En politipatrulje ble sendt til stedet, og vedkommende ble pågrepet.