Konradsen sikret ett poeng til serielederen

Haugesund (NTB): Haugesund tok ledelsen, men en scoringskåt Anders Konradsen sørget for at serieleder Rosenborg fikk med seg ett poeng hjem til Trondheim. Oppgjøret endte 1-1.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

Mark Dempsey og hans Haugesund-lag har imponert så langt i årets eliteserie, og søndag var serieleder Rosenborg gjest på gresset i Haugesund.

Og der fikk Kåre Ingebrigtsens menn seg en kalddusj allerede etter 16 minutter da hjemmelaget gikk opp i ledelsen. Filip Kiss slo et perfekt innlegg, og inne i boksen var det 19-åringen Ibrahim Shuaibu som bredsiden ballen i mål på volley. Avslutningen gikk midt i mål, men André Hansen i Rosenborg-målet sto på feil bein og klarte ikke å avverge scoring.

Ibrahim ble matchvinner mot Vålerenga 16. mai, og scoret dermed sitt annet mål på to kamper.

25 minutter ut i kampen ble det ikke bedre for serielederen da Yann-Erik de Lanlay måtte forlate banen med en skade. Rosenborg-spilleren ble liggende etter en duell med Haugesund-kaptein William Troost-Ekong, og det var tydelig at 24-åringen hadde for vondt til å klare å fortsette.

Riku Riski kom inn som erstatter, og like etterpå kom også utligningsmålet. Rosenborg-kaptein Mike Jensen slo en god corner som fant Anders Konradsen, og bodøværingen bredsidet inn sitt fjerde eliteseriemål for sesongen. Også han scoret i 16. mai-runden. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport