RISØR: Vennegjengen ble plukket ut av tv-kanalen til å delta i programmet "Charterfeber", som for andre gang entrer norske tv-skjermer denne vinteren.

TV3 følger i serien ni ulike reisefølger på chartertur i ti uker. Både pensjonister, barnefamilier, ungdomsgjenger og nå også et pokerlag rømmer i programmet fra vinterkulda i Norge for å tilbringe en uke på sydligere breddegrader.

Gruer seg litt

Halvorsen, Nordgaard, Johansen og Gullhav sier tirsdag til Agderposten at de gruer seg litt til å vises frem på tv som "livets glade gutter".

-Påmeldingen skjedde i mai, og de andre trodde først jeg tulla da jeg fortalte dem at jeg hadde meldt oss på. Men da sommeren kom, glemte vi hele greia. Derfor var overraskelsen stor da produksjonsselskapet Limelight ringte og ville ha oss til intervju, forteller Gullhav til Agderposten.

Garanti mot ut-driting

Pokergjengen mener selv at de har en tendens til å havne i litt spesiell situasjoner og fortalte i intervjuene med TV3 om en god del episoder de hadde havnet i. Men selv om de er litt nervøse for å bli fremstilt som veldig spesielle på skjermen, har tv-kanalen forsikret dem om at de ikke er ute etter å drite ut folk.

Guttene fra Risør blir å se på TV3 i løpet av vinteren.