29-åring lagde kvalm

KRISTIANSAND: Politiet ble tilkalt da en 29-åring fra Kristiansand lagde kvalm på Londskråga pub like før midnatt. Mannen ble kjørt ned til Rutebilstasjonen og ble satt på bussen hjem.

Husbråk på Grim

KRISTIANSAND: Noen minutter før midnatt natt til søndag fikk politiet melding om at en mann og en dame kranglet høylytt i en bolig på Grim. Mannen, som bodde i boligen, mente kvinnen hadde brutt seg inn og prøvd å ta med seg en mobiltelefon, et kamera og noen DVD-filmer. Det ble en konfrontasjon mellom dem da han fremsatte påstandene, og politiet ble tilkalt. Patruljen fant gjenstander på kvinnen som tilhørte mannen. Forholdet ble ordnet opp på stedet.

19-åring kjørte ned gjerde

GRIMSTAD: Politiet har mistanke om promillekjøring etter at en 19-åring fra Lillesand kjørte inn i en hage i Grimstad natt til søndag. Gutten dro med seg et 10 meter langt gjerde i utforkjøringen. Etter ulykken lot han bilen stå igjen og stakk fra stedet. Ved hjelp av vitner klarte politiet imidlertid å identifisere gutten, og en drøy time senere ble han pågrepet i hans bopel i Lillesand. Gutten ble fremstilt for blodprøve. Han fikk også førerkortet beslaglagt.

To unge gutter kjørt hjem

KRISTIANSAND: En politipatrulje fant like over midnatt to unge gutter liggende bak et busskur i Briggveien. Guttene, som begge skal ha vært under 18 år, var overstadig beruset. Patruljen fikk dem på beina, og guttene ble kjørt hjem til foreldrene.

Ruteknusing på Mosby

MOSBY: Klokken 00.20 fikk politiet melding om at ungdommer knuste rutene på et busskur på Mosby. Da patruljen kom til stedet var ungdommene forsvunnet.

Jente kjørt til legevakta

KRISTIANSAND: Klokken 00.50 fikk politiet melding om at en 17 år gammel jente fra Nodeland skulle være slått ned i Kvadraturen. Jenta var beruset og hevdet at hun var slått ned av en vakt. Hun ble kjørt til legevakta med ambulanse, men det ble ikke funnet noen skader på henne. Hendelsesforløpet for episoden er ukjent, ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt.

3000 for urinering

KRISTIANSAND: En mann ble ved 01-tiden pågrepet i Markens gate for urinering på offentlig sted. Han ble tatt med til politistasjonen og fikk et forelegg på 3000 kroner for episoden. Mannen nektet imidlertid å vedta forelegget. Kort tid etter ble han løslatt, men forelegget står ved lag, ifølge politiet.

To jenter i slåsskamp

KRISTIANSAND: Politiet måtte rykke ut da to jenter i 17-årsalderen braket sammen i Østerveien natt til søndag. Den ene jenta ble hentet av faren, mens den andre ble sittende igjen på stedet.

15-åring overstadig beruset

VENNESLA: Klokken 01.31 fikk politiet melding om en overstadig beruset gutt som ravet rundt i Vennesla. Det viste seg at gutten bare var 15 år. Han ble kjørt hjem til foreldrene.

Yppet til slåsskamp

MANDAL: Klokken 01.37 kom en politipatrulje i Mandal over en person som yppet til slåsskamp i Store Elvegate. Mannen, en 21-åring fra Vigeland, ble anmeldt og sendt med drosje tilbake til sin bopel.

19-åring i arresten

KRISTIANSAND: I 02-tiden fikk politiet melding om en vanskelig gjest på utestedet Beverly Hills i Tollbodgata. Gjesten, en 19 år gammel gutt fra Nodeland, var så beruset at han ble satt i drukkenskapsarresten.

Slåssing på Rutebilstasjonen

KRISTIANSAND: En 42-åring fra Kristiansand ble klokken 02.35 pågrepet og satt i drukkenskapsarresten etter slåssing på Rutebilstasjonen.

Lagt i jern på Havana

KRISTIANSAND: Politiet måtte legge en 45-åring fra Kristiansand i jern etter at han lagde bråk på utestedet Havana. Mannen ble kjørt i retning av bopel og pålagt å ikke komme tilbake til sentrum.

Urinerte i Vestre Strandgate

KRISTIANSAND: En 18-åring fra Kristiansand ble innbrakt av politiet etter at han urinerte på taxiholdeplassen i Vestre Strandgate i 04-tiden natt til søndag.