**ARENDAL: Tok overdose i garasje

15.43:** Politiet fikk melding om mistenkelige personer som tok seg inn i garasjen på Thon Hotel i Arendal. En patrulje rykket ut og fant en person som hadde tatt overdose. Vedkommende ble sendt til sykehus i ambulanse. En 35 år gammel arendalsmann ble pågrepet for besittelse mindre mengder narkotika, ifølge operasjonsleder Jon Kvitne.

**VENNESLA: Innbrudd og tyveri

16.58:** Det er meldt om innbrudd og tyveri fra en leilighet i Sentrumstunet i Vennesla. — Dette var en leilighet som eieren er i ferd med å flytte inn i, og det er foreløpig uklart hva som er stjålet. Lensmannskontoret undersøker leiligheten onsdag, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt.

**VENNESLA: Fant papegøye

17.05:** Savner du en gul og blågrønn papegøye? Og er den drøye halvmeteren lang? Isåfall kan det være din Polly som er tatt vare på av en snill familie i Vennesla. - Det er bare å ringe politiet, så formidler vi kontakt, sier operasjonsleder Jon Kvitne.

**SPANGEREID: Trafikkuhell

18.30:** En utenlandsk statsborger er mistenkt for promillekjøring etter et trafikkuhell ved Spangereid tirsdag ettermiddag. Mannen, som er 52 år, kjørte ut av veien på E18 ved Spangereid. Han ble ikke skadet i uhellet. Mannen er innbrakt av politiet, og det er tatt blodprøve, opplyser Kvitne.

**KRISTIANSAND: Tatt i tollen

20.08:** En tysk statsborger stoppes av tollvesenet på vei inn i landet. besittelse av hasj og sigaretter. blir sittendes i påvente av nærmere undersøkelser. Tysk statsborger, kom med ferja.