**KRISTIANSAND: Kjørte på syklist på Justvik

07.00** Rundt klokken 7 tirsdag formiddag ble en syklist påkjørt av en bil i Ålefjærveien på Justvik. Syklisten havnet på panseret og ble slengt i gata. Vedkommende fikk kuttskader i ansiktet og skade på tennene.

KRISTIANSAND: Tok 30 ulovlige teiner Kystvakt-båten Titran kom tirsdag morgen til Kristiansand med 30 ulovlig utsatte krabbeteiner og noen torskeruser. Forholdene vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Seilbåt måtte taues etter motorstopp

11.10** Ved Hestnesbregnene utenfor Grimstad fikk en 27 fots seilbåt motorstopp, og føreren klarte ikke å mestre situasjonen selv. Redningsskøyta Odd Godager tauet båten inn i trygt farvann.

ARENDAL: Mc-fører stakk fra politiet uten førerkort og havnet i grøfta

**KRISTIANSAND: Hadde narkotika i Wergelandsparken

12.20** En mann på 53 år og ei kvinne på 40 år, begge fra Vennesla, ble innbragt etter at den ene av dem hadde på seg mindre mengder narkotika.

SØGNE: Lett motorsykkel stjålet I løpet av natta har en 125 kubikks lett motorsykkel blitt stjålet fra Amfenes i Søgne. Registreringsnummeret er NK 5113. ARENDAL: Mopedfører prøvde å stikke av Tirsdag formiddag ville politiet stoppe en moped som det satt to personer på på Rykene i Arendal. Mopedføreren stoppet og slapp av ei jente, og forsøkte så å kjøre videre. Politiet blokkerte imidlertid veien, slik at føreren ikke kom seg unna. Mopedførerbeviset ble dermed beslaglagt. Føreren er en 16 år gammel gutt fra Froland.

**ARENDAL: Bilfører kjørte på gutt på mc

14.05** En bilfører kjørte på en gutt som kjørte en 125 kubikks lett motorsykkel i Vesterveien da bilen skulle kjøre ut fra en parkeringsplass. Gutten hadde vondt i beinet etter ulykken, men fikk kun lettere skader.

**KRISTIANSAND: Tidligere promilletatt kjørte uten lappen

13.20** Politiet tok en 44 år gammel mann fra Kristiansand som tidligere i sommer var blitt fratatt førerkortet grunnet promillekjøring. Mannen hadde nå lagt ut på en ny biltur.