KRISTIANSAND: Det er student og småbarnsmor June Risdal Skalstad står bak underskriftsaksjonen på nettstedet underskrift.no. Fortløpende tikker det inn nye underskrifter..

— Det har vært en hel fantastisk respons, mye mer enn jeg hadde trodd på så kort tid, sa June Risdal Skalstad (24) til Fædrelandsvennen onsdag.

Lærerstudenten ble skikkelig provosert da hun leste Fædrelandsvennen tirsdag om hva bompengepakka betyr for folk. Selv leier hun leilighet på Andøya, et av stedene i byen med dårligst busstilbud.

— Det elendige busstilbudet gjør at jeg er helt avhengig av bil, både til skole og for å besøke familie og venner ellers. Jeg vil komme i den dyreste kategorien, og 7200 kroner er veldig mye penger. Derfor reagerte jeg, sier 24-åringen.

Hun kjente til nettstedet underskrift.no hvor folk kan legge inn en beskrivelse av saken de kjemper for. Så er opplegget at folk kan støtte. Og for Junes bomsak tok det helt av.

— Jeg fikk lagt en link fra debattinnlegget mitt på fvn.no på denne saken. I tillegg la jeg det inn på Blink-sida mi på dagbladet.no. Så har det bare tatt helt av. Folk må legge inn både navn og epostadresse for at det skal være seriøst. Jeg har fulgt med, og dette er mange med tilknytning til distriktet her. Men selvsagt kan folk fra hele landet hive seg på, sier June Risdal Skalstad:

  • Jungeltelegrafen har gått på denne saken. Utrolig morsomt med slik respons når man først engasjerer seg i noe.