**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Markens

00.48:** To personer røk i tottene på hverandre i Henrik Wergelandsgate. Politiet kom til stedet for å skille kamphanene. Etter en god del diskusjon med de blåkledde, løste situasjonen seg, og de to gikk hver til sitt.

**ARENDAL: Tyveri av bil

01.05:** En mann på Hisøy har anmeldt et biltyveri etter at bilen hans var søkk borte. Ti minutter etter at mannen meldte fra om biltyveriet, fikk politiet beskjed om at bilen var funnet i Froland. Frontruten på bilen var knust, og den manglet også et hjul.

**KRISTIANSAND: Nattarbeid i Dronningens

01.30:** Politiet mottok en klage fra en beboer i Dronningens gate som ble forstyrret av støy. Politiet kjørte til stedet, og fant folk i fullt arbeid. De nattearbeidene hadde fått tillatelse til å arbeide til halv fire, og fikk dermed fortsette.

**KRISTIANSAND: Anmeldte vold

03.30:** Politiet fikk melding om slåssing i Vestre Strandgate. De rykket ut og fikk skilt kamphanene. Den ene av de to ønsker å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

03.30:** En person fikk frastjålet lommebok og digital-kamera fra en bil parkert i Hannevika. En time senere ringte tyveri-offeret og sa han hadde funnet lommeboken, men manglet en god del kontanter.

**KRISTIANSAND: Slåssing om sykkel

03.49** : En person ble slått ned i Markens. Politiet kom til stedet og snakket med offer og gjerningsmann. Mannen som ble slått hadde fått en sykkel av en kamerat. Sykkelen viste seg å tilhøre en helt annen enn kameraten til fornærmede, noe som var årsaken til tumultene. Mannen som slo har forklart at han fikk se en person vandre rundt med sykkelen hans. Han ble naturlig nok litt sur for dette, og slo til mannen med sykkelen.