23.00: Passasjeren ville ikke gjøre opp regninga da drosjen ankom Vennesla. Han gikk til angrep på både sjåfør og en person som kom til for å hjelpe. Ifølge politiet kom ingen av personene til skade, men selve drosjen skal ha fått seg en trøkk. 44-åringen ble satt i arresten. Politiet regner med det kommer inn en anmeldelse på ham fredag.

**ARENDAL: Truet ved tinghuset

01.33:** En person meldte fra til politiet om at han var blitt truet av en mann ved tinghuset i Arendal. Mannen skal ha hatt en rusten gjenstand i handa. Politpatruljen rykket ut til stedet, og klarte ifølge operasjonsleder å lokalisere en mann. Den mistenkte er en 36 år gammel mann fra de indre Agder-bygder. Politiet avventer en anmeldelse for forholdet.

**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunk

03.16:** Brannvesenet ble tilkalt til en brann i en søppeldunk i Markens gate. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

**BIRKENES: Innbrudd i kiosk

04.02:** Vektere fra Securitas meldte fra om innbrudd i Storkiosken på Birkeland. En spilleautomat lå på utsiden. Ifølge vitner skal en hvit varebil ha kjørt mot Herefoss etter innbruddet.

**KRISTIANSAND: Mann fikk juling

04.23:** En mann møtte opp hos politivakta i Kristiansand og fortalte at han hadde fått juling utenfor utestedet Leopold. Tre personer skal ifølge politiet ha gått til angrep på mannen, som ikke ønsket å anmelde forholdet. Politiet kjenner imidlertid identiteten til gjerningsmennene, og vurderer å opprette sak.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

05.17:** En 28 år gammel mann ble pågrepet etter at en politipatrulje stoppet ham i Kuholmsveien. Mannen virket beruset, og etter en sjekk i sekken hans fant politiet piller, amfetamin og hasj. 28-åringen ble satt i arresten, og skal avhøres fredag.

**ARENDAL: Innbrudd i bil

05.28:** Politiet fikk melding om innbrudd i en bil som sto parkert på Stoa. Bilen hadde fått knust bakruta, og et stereoanlegg var stjålet.