Kl. 23.44: Politiet får melding om en kar som har gjort innbrudd i en bil i parkeringshuset på Vestre Torv i Kristiansand. Sett idet han bærer bort to bager fra stedet.

Kl. 23.54: Flere bilister melder om at en liten rød bil kjører villmann på veien mellom Lillesand og Birkenes. En halvtime senere meldes det om innbrudd i Trykkeriveien på Birkeland. Huseier kommer hjem og oppdager at ruten i døra er knust. Inne er masse ødelagt og tv-en knust. Han ser tyvene stikke av i en liten rød bil i retning Kristiansand. Ti minutter senere har bilen kjørt utfor veien, og politiet pågriper to menn i 40-årene fra Grimstad. Baki ligger en dvd-spiller og annet tjuvgods.

Kl. 01.11: I Tollbodgaten i Arendal blir en 19 år gammel bedugget frolending innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kl. 01.52: Det meldes om bråk og slåssing fra Kjelleren på Hovden. En halvtime senere meldes det at situasjonen har roet seg, og at det ikke er behov for politi.

04.36: AMK får beskjed om bråk i et hus i Korsvik på Søm, og at en person har kuttet seg. Det viser seg at det har vært fest med tilhørende spetakkel grunnet sjalusi. En 20-åring har av den grunn rispet seg opp på begge armene, så det er masse blod i leiligheten. Politi kommer til, og ambulansen tar gutten med seg.

07.31: Alt verktøy fra en byggeplass på Vierli, på vestsiden av Stoa i Arendal, meldes stjålet. Hvor store verdier opplyses ikke.