**FARSUND: Nødrakett over Kviljordstranda

00.40** Politiet mottar flere meldinger fra flere hold om at det er blitt sett en rød nødrakett skutt opp i Farsundsområdet. Politiet får foretatt en krysspeiling på raketten og starter et søk så snart de har oversikt over hvor raketten kan være skutt opp fra. Den er sannsynligvis sendt ut over land fra Kviljordsstranda. Redningsskøyta blir sendt ut for å søke langs land på stedet, men ender søket da de ikke finner noen. Politiet mistenker at det er misbruk av nødrakett.

ARENDAL: Nektet å avgi prøve

02.40 En 32 år gammel italiener farter rundt på en moped i Arendal sentrum i beruset tilstand. Mannen nekter å avgi prøve til politiet og gjør seg svært vanskelig. Han blir dermed innbrakt til sykehuset hvor han blir nødt til å avgi blodprøve.

GRIMSTAD: Uten førerkort i annen manns bil med utgåtte prøvekjennetegn

02.30 En bilfører med utgåtte dagsprøvekjennetegn blir stoppet av politiet. Føreren av bilen hadde heller ikke førerkort og kjører en bil som tilhører en annen. Fører av bilen og eier vil bli anmeldt og etterforsket.

KRISTIANSAND: Tatt for båttyveri

03.00 En 36 år gammel mann fra Kristiansand blir innbrakt etter at politiet finner mannen i en båt i Hannevika som åpenbart ikke er hans. Politiet setter mannen i forbindelse med båttyveri og han blir satt i arresten og vil bli avhørt i løpet av dagen. Politiet har mistanke om at flere kan være involvert.

**ARENDAL: Slått av flere i Arendal sentrum

03.50** To gutter kommer inn på politivakta i Arendal. Den ene gutten påstår at han har blitt slått av flere personer og at personene fortsatt befinner seg i sentrum. Politiet rykker ut på jakt etter en gjeng på 5-6 personer, hvor en eller flere har gått løs på vedkommende. Gjengen er ikke å oppdrive. Saken blir anmeldt som en legemsfornærmelse og vil bli etterforsket. Gutten kan beskrive gjerningsmennene.

KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin og hasj

10.11 En patrulje på Lund får øye på en gammel kjenning som mekker på en moped. Når politiet nærmer seg kaster vedkommende fra seg en pose. I posen er det en brukerdose med amfetamin og hasj. Mannen blir tatt inn og kan se frem mot et forelegg.

KRISTIANSAND: Skadeverk

10.50 aktmester på kongsgård alle melder at gjentatte ganger har skadeverk tagging, skolegården.vil patruljere litt oftere i området

SØGNE: Eldre dame frastjålet lommebok

11.30 En eldre dame på 80 år har til sin fortvilelse oppdaget at hun er blitt frastjålet lommeboken sin. Tyveriet skjedde mens hun handlet på ICA, Tangvall. I lommeboken hadde hun VISA kort, kontanter og personlige papirer. Personalet på ICA butikken vil ta en gjennomgang av overvåkingstapen for å se om de kan bidra med opplysninger som hjelper saken.

KRISTIANSAND: Plagsom kunde

12.26 Nordea bank i Markens gate trenger hjelp til å fjerne en plagsom kunde.