Mandal: Stjal kassaapparat

2333: Ukjente har brutt seg inn i en elektroforretning i Mandal via inngangsdøra. Derfra er det stjålet et kassaapparat, men det er uklart om det var penger i.

Kristiansand: Innbrudd

0025: På Sagmyra har det vært innbrudd hos Timenes & sønn. Noen har sparket inn ei plate i en port, men det er ikke sikkert at noe ser stjålet.

Kristiansand: Veltet med veivals

0038: På Flekkerøy veltet en 29 år gammel mann fra Kristiansand med en liten veivals. Det var i forbindelse med siste finishen på asfaltering av en veistrekning arbeidsuhellet skjedde. Mannen fikk armen i klem mellom bakken og veivalsen, og dermed brakk hånda hans. Han ble sendt til Sørlandet sykehus og arbeidstilsynet kontaktes rutinemessig i dag,

Kristiansand: Nektet å gå

0318: En kraftig animert herremann hadde store problemer med å akseptere at vaktene på et utested mente han burde ta kvelden. Derfor ringte vaktene politiet, som ankom restauranten. Da den berusede så politiuniformene, tok han til vettet, og lot seg geleide ut. Dermed unngikk han å bli pågrepet av politiet.

Søgne: Ville ikke betale

0420: I Ausvigheia i Søgne meldte en taxisjåfør at han hadde problemer med passasjer som ikke ville betale for seg. Da passasjeren så politiet ankom stedet, økte imidlertid betalingsvilligheten kraftig, og saken ble oppgjørt på stedet.

**KRISTIANSAND: Kjørte ruset uten førerkort

12.20** Politiet kom over en bil i Auglandsbukta, der føreren ikke hadde gyldig førerkort. I bilen fant politiet også brukerutstyr, og føreren virket ruset. Den 33 år gamle mannen fra Kristiansand ble kjørt til legevakten for å avlegge blodprøve.

**ARENDAL: To pågrepet etter slåsskamp

12.35** En 46 år gammel mann fra Mandal ble slått ned i Peder Thomassons gate. 46-åringen ble ikke alvorlig skadet. Noen timer senere ble de to mistenkte pågrepet. Mennene er 25 og 27 år gamle, begge fra Arendal. De to sitter nå i arresten.

KRISTIANSAND: Kastet stjålne varer i bakken

**KRISTIANSAND: Eier visste ikke at båten var stjålet

13.00** Politiet fikk beskjed om at en Askeladden 435-båt var funnet i Narvika. Den så ut som om den var stjålet, da tenningen så ut som om den var forsøkt brutt opp. Det viste seg at båten var stjålet fra et verksted. Eieren hadde ikke fått beskjed om dette. Men nå er båten der den hører hjemme.

GJERSTAD: Kjørte i 133 km/t på Brokelandsheia

KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Baneheitunnelen

**MANDAL: Stjal 7.000 kroner fra huseier

15.50** Antakelig i løpet av dagen har uvedkommende vært inne i et hus i utkanten av Mandal. 7.000 kroner i kontanter er borte. Saken er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Hadde ikke førerkort

21.40** En 19 år gammel kristiansander ble fredag kveld stoppet av en patruljebil i Kvadraturen. Det viste seg at han ikke hadde gyldig førerkort og vil bli bøtelagt for forholdet.