KRISTIANSAND: – Han som vi fant i natt er en kamerat av den mannlige fornærmede. Så gjerningsmannen er ikke tatt, bekrefter Oddbjørn Lunde, leder av personavsnittet ved Kristiansand politistasjon overfor fvn.no.

Rundt klokken 02.00 i natt ble en 29 år gammel mann fra Kristiansand pågrepet, beruset og sovende i en hvit Peugeot kassebil. Samme bilen var observert kjørende fra det aktuelle området på Lund i stor fart etter knivstikkingen i går morges.

29-åringen er etter alt å dømme mannen som sammen med kameraten flyktet med den mørkhudede knivmannen i hælene. Da de to skilte lag, fulgte gjerningsmannen etter 30-åringen og stakk ham ned i Ryttergangen.

Politiet opplyser til fvn.no at gjerningspersonen også skal ha vært tilstede på festen i firemannsboligen i Gimleveien. Dermed antar de at de to fornærmede kjenner ham, uten å ville opplyse navnet.

De to knivofrene har foreløpig ikke villet samarbeide eller la seg avhøre av politiet. Dermed er motivet og forløpet foreløpig ukjent.

– Vi kan ikke tvinge dem til noe som helst, men får bare se hva dagen bringer, konstaterer Oddbjørn Lunde.

Da fvn.no snakket med ham ved 11-tiden satt 29-åringen i avhør.

Politiet leter etter en mørkhudet person. Den pågrepne 29-åringen var lyshudet.

Mandag morgen hadde politiet avhørt flere vitner i saken, men melder at de ikke er kommet til noe gjennombrudd i etterforskningen foreløpig, og vil fortsette avhørene utover dagen.

— Vi har foreløpig ingen klare opplysninger å komme med, så vi vil jobbe videre med saken utover dagen, sier politiadvokat Robert Hovland til fvn.no.