HORTEMO: Etter å ha rappet med seg store mengder elektriske artikler fra privatboligen på Hortemo og gjort hærverk på huset, stakk tyvene også avgårde med en bil som stod på utsiden.

— Bilen er ikke funnet og er en varebil av typen Wolksvagen Caddy med registreringsnummer PP 30794, melder operasjonssentralen ved Agder Politidistrikt.

Under følger flere utdrag fra nattens politilogg:

- ARENDAL: Ved 00.30- tiden natt til søndag ble en mann umotivert slått flere ganger på utestedet Poppes Bar. Den mistenkte er en mann i 30-årene som ble pågrepet av politiet og satt i varetekt et kvarter etter hendelsen.

- GRIMSTAD: En mann ble satt i fyllearresten for ordensforstyrrelser etter at han nektet å innrette seg etter politiets pålegg om å fjerne seg fra Juksestredet i Storgaten i Grimstad klokken 02.15 natt til søndag.

- ARENDAL: En 19 åring ble pågrepet for besittelse av hasj i Sykehusveien i Arendal klokken 05.46 søndag. Politiet fant narkotikaen i mannens bil da de stoppet han i en rutinekontroll.

- GRIMSTAD: Klokken 06.05 søndag morgen ble det meldt om innbrudd i forretninge "Ut på tur" i Bioddgaten i Grimstad. Innbruddstyvene er trolig blitt skremt vekk av alarmen og flyktet fra stedet før politiet kom. De har ifølge butikkens innehaver ikke fått med seg noen gjenstander.