ARENDAL: Det var mandag den rabiate hundeeieren bevæpnet med kniv ankom dyreklinikken. Heldigvis var ikke veterinær Kristen Bjormyr ved Arendal Dyreklinikk til stede da det skjedde.

-Det er klart jeg føler meg truet. Men nå går jeg ut ifra at politiet holder ham ute av sirkulasjon en stund, sier Bjormyr til Agderposten. Det var han som avlivet hunden.

Den var bare en snekker til stede da hundeeieren kom. Han ble truet med kniv og følte seg truet. Snekkeren mener hundeeieren var dopet og rabiat.

25-åringen fant en hammer på stedet, som han brukte til å knuse han alle vinduene ved dyreklinikkens inngangsparti og gikk deretter løs på snekkerens bil. Frontruten var den eneste som ble spart.

At den ustabile 25-åringen fra Arendal hadde spesielt sterke bånd til amstaffen Kim har også tidligere vært behørig omtalt. Hunden ble dødsdømt av politiet etter at Stortinget i august i fjor la ned forbud mot denne hunderasen her i landet. Hunden ble derfor satt i "arrest" hos Viking redningstjeneste på Stoa. I januar flyktet eieren med den dødsdømte hunden, men etter en politijakt som varte hele natten var Kim igjen tilbake i buret , skriver Agderposten.