KVINESDAL: – Jeg har alltid stemt KrF og kommer også til å gjøre det denne gangen, sier han til den kristne ukeavisen KS.

Overfor avisen understreker kvinesdølen at han ønsker et samarbeid mellom Kristelig folkeparti og Arbeiderpartiet i neste stortingsperiode.

Aril Edvardsen vakte storm hos flere konservative kristne, da han ved siste kommunevalg uttalte til avisen Klassekampen at han hadde forlatt Kristelig Folkeparti. I samme åndedrag roste evangelisten Arbeiderpartiets solidaritetspolitikk.

Edvardsen, som tidligere var AUF-leder, sier han aldri har stemt Arbeiderpartiet. Han understreker at Kristelig Folkeparti alltid har fått hans stemme, bortsett fra siste kommunevalg da han stemte på Senterpartiet av lokale grunner.

I siste nummer av Arils eget magasin «Troens bevis» går evangelisten til angrep på det han kaller «sexfiksering» i valgkampen.

«Aril Edvardsen mener at en altfor stor del av debatten og utspørringen av politikerne på TV har dreid seg om ting som relaterer til sex eller er resultater av sex. Han oppfordrer både journalister og politikere til å få større bredde over politikken om vårt daglige liv og arbeide», skriver Troens bevis i en artikkel.