Det melder Stavanger Aftenblad. Et lag fra Røde Kors og Forsand og Strand Folkehjelp fant de to jegerne om lag halvannen times gange fra jakthytta der jaktlaget deres har bodd i helgen. 40 letemannskaper har finkjemmet Kleggedalsheia sør i Lyseheiene i hele dag.

De to jegerne har vært savnet siden i går ettermiddag, da de kom bort fra jaktlaget sitt i tykk tåke. Søndag formiddag ble to personer i et annet jaktlag funnet i samme området. En av dem hadde brukket benet.

Seks lag fra Strand og Forsand Folkehjelp, Sandnes og Sola Røde Kors, Sirdal Leitegruppe og rovere fra Stavangerområdet, har bidratt i letingen.

De to jegerne som ble reddet søndag ettermiddag var i kontakt med letemannskapene per telefon, men klarte ikke å redegjøre for hvor de befant seg. De måtte søke ly i et område uten mobildekning. Ifølge letemannskapene var den ene av de to savnede, som hører hjemme på Østlandet, godt kledd, mens den andre ikke var særlig godt utstyrt for det sure været.

Været i området har vært svært dårlig med regn og tåke. Dessuten karakteriseres terrenget som kupert og vanskelig. Det er også mye vann som har bidratt til å vanskeliggjøre leteaksjonene.