TVEDESTRAND: 46-åringen fra Oslo oppdaget ikke skjæret utenfor Tvedestrand før det var for sent. Politiet ble varslet, og mannens båttur endte like over midnatt i lovens lange arm. Med 1,6 i promille beskriver politiet båtføreren som langt fra edru da de pågrep ham. Mannen kan vente seg en kraftig reaksjon fra politiet.

Arrestert etter bråk

ARENDAL: I 3-tiden måtte politiet rykke ut til området rundt sykehuset i Arendal, etter at en 21-åring fra His lagde spetakkel og bråk. Mannen fortsatte å lage bråk under pågripelsen, og skal ifølge politiet ha ødelagt utstyr inne i politibilen. 21-åringen ble brakt til arresten i Arendal, og vil bli bøtelagt for forholdet.

Stjålet tilhenger

ARENDAL: Etter at politiet hadde sjekket registreringsnummeret opp mot listen over stjålne gjenstander, stoppet de en mann i 3-tiden med en stjålet båttilhenger. Mannen vil bli tatt inn til avhør for å fortelle på hvilken måte han har tilegnet seg hengeren på.

Blåste rødt

KRISTIANSAND: Klokken 06.25 stoppet politiet en 54-åring fra Kristiansand på Bjørndalssletta med mistanke om promillekjøring. Mannen blåste rødt på alkometeret, og ble brakt til legevakta for blodprøve.