Steinkasting mot søgnebussen

SØGNE: Klokken 22.45 får politiets operasjonssentral melding om at ungdom kaster stein mot rutebussen som går mellom Kristiansand og Søgne. Ifølge bussjåføren som ringer foregår steinkastingen ved Lunde skole.

Politiet forteller at steinkasting mot søgnebussen vært et stort problem den siste tida. Saken vil derfor bli etterforsket.

Kratig drønn i nabolag

KRISTIANSAND: En beboer i Tretjønnveien på Gimlekollen kontaktet politiet i natt da han hørte et kraftig smell i nabolaget. Ifølge innringeren hørtes smellet ut som et geværskudd. En patrulje fra politiet dro til stedet for å undersøke saken uten å finne noe mistenkelig.

Boliginnbrudd i Flekkefjord

FLEKKEFJORD: Klokken 01.44 fikk politiet melding fra en person som observerte en innbruddstyv i full aksjon i en bolig i Vollgaten i Flekkefjord. Politiet sendte umiddelbart en patrulje til stedet som tok tyven på fersk gjerning like over klokken 02. Tyven hadde tatt seg inn i boligen gjennom et vindu.

Den 31 år gamle inntrengeren ble fraktet til arresten i Kristiansand, og vil bli avhørt torsdag formiddag.

Mann spaserte over bil

LILLESAND: Like før klokken 05 får politiet melding om at en mann for kort tid siden spaserte over en bil som stod parkert på Tomta i Lillesand. Ifølge melderen hoppet mannen inn på flybussen etter å ha gått over bilen. Politiet forsøkte å få tak i mannen uten å lykkes.

Tyveri fra taxi

MANDAL: Klokken 07 torsdag morgen oppdager en drosjesjåfør i Mandal at uvedkommende har vært i bilen hans. Ifølge sjåføren har tyver knust et sidevindu og stjålet mobiltelefon og solbriller. En patrulje fra politiet oppsøkte det kriminelle miljøet i byen. Her observerer de en person som går rundt med solbrillene til taxisjåføren. Dermed får drosjesjåføren tilbake eiendelene.

Barnehagemor frastjålet veske

GRIMSTAD: Like før klokken 08 får politiet telefon fra en mor som nettopp har levert ungen sin i barnehagen. Da hun kom ut til den parkert bilen hadde tyver knust det ene sidevinduet og stjålet veska med lommebok i.

Tyveri fra garasje

GRIMSTAD: En fortvilet bileier kontaktet politiet i morgentimene torsdag etter at tyver hadde vært på ferde i garasjen hans. Ifølge eieren hadde tyver stjålet en CD-spiller og en mengde CD-plater fra de to bilene hans. I tillegg hadde tyvene latt bildørene stå åpne så katter hadde skvettet full bilsetene. Ifølge operasjonssentralen var det dette som irriterte bileieren mest.