FARSUND: Ifølge Farsunds Avis er det ikke første gang at matkøen blir voldelig en sen lørdagsnatt. Denne gangen var det en mann i 40-årene fra Vanse og en ungdom fra Farsund, som fikk smake knytteneven på omtrent samme tidspunkt. Politiet utelukker derfor ikke at gjerningsmannen kan være den samme.

– Vi jobber med saken, og ønsker opplysninger fra eventuelle vitner om gjerningsmannen og det som har skjedd på byen i det aktuelle tidsrommet, sier lensmann Kåre Unhammer, til Farsunds Avis.

Gjerningsmannen er fortsatt ukjent for politiet, men saken etterforskes ved hjelp av opplysningene til de fornærmede. Hva som er årsaken til volden er fortsatt uvisst.

– Jeg ønsker ikke å si så mye om hva som kan være årsaken til at dette har skjedd, men bare konstaterer at det dreier seg om vold i tilknytning til kødannelsen utenfor gatekjøkkenet, sier Unhammer til Farsunds Avis.

Politiet i Farsund har tidligere foreslått stenging av gatekjøkkner før skjenkestedene blir stengt, i håp om at matkø-volden vil forsvinne.

– Det er ingen tvil om at vi har et ordensproblem i tilknytning til denne matkøen. Det knytter seg særlig til tidspunkt rundt stengetid for byens skjenkesteder. Dessverre har vi foreløpig ikke fått gjennomslag politisk for vårt syn, sier Kåre Unhammer til avisen.