ARENDAL: Det var klokken 23.37 politiet fikk melding via akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) at en person var funnet bevisstløs på utestedet i sentrum av byen.

— Da patruljen kom fram til stedet hadde gjerningsmannen stukket fra puben, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Lauvnes, til fvn.no.

Men vitner på stedet skal ha sett voldsutøvelsen, og har gitt politiet en beskrivelse av gjerningsmannen.

— Politiet har i ettertid snakket med fornærmede på legevakten. Han hadde trolig pådratt seg en hjernerystelse og var påført kutt i ansiktet. Det er opprettet en sak på forholdet, og saken vil bli videre etterforsket, sier Lauvnes.

**KRISTIANSAND: Slo to jenter

01.08** En kristiansander ble satt i arresten i natt etter at han skal ha slått til to jenter som oppholdt seg i Nils Fidjelands vei i Kristiansand. Den 18 år gamle mannen skal ha vært svært beruset.

**LILLESAND: Stjal flatskjerm fra bolig

01.29** Det er stjålet en 40 tommers flatskjerm fra en bolig i Høvåg. Innbruddet skal ha skjedd mellom klokken 12 og 20 fredag. Det er usikkert hvordan tyvene har tatt seg inn i boligen.

**VENNESLA: Tatt for fyllekjøring

02.50** En person er anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Den 23 år gamle mannen ble tatt med til legevakt for prøve etter at han ble stoppet av patruljen.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Markens

03.23** En person ble arrestert etter at to personer barket sammen i Markens gate i Kristiansand natt til lørdag. Hendelsesforløpet er noe uklart, men vedkommende var så beruset at han havnet i fyllarresten. Den 24 år gamle mannen er fra Kristiansand.

**SØGNE: Ropte etter hjelp

05.43** Politiet ble tilkalt til Leireveien i Søgne da folk hørte rop om hjelp. En patrulje ble sendt til stedet og fant en mann som var klissvåt. Politiet mistenker at han har havnet i Lundeelva. Vedkommende ble kjørt hjem av patruljen.

**ARENDAL: Mulig innbrudd på bingo

05.57** Uvedkommende har brutt opp en dør inn til Stoa Bingo i Arendal natt til lørdag. Det er usikkert om noe er stjålet.

Har du tips om hendelser? Send sms til 03811 eller epost til tips@fvn.no.