AGDER: Her er en gjennomgang av nattens politilogg.

**Kristiansand: Innbruddsforsøk

00.31** meldes det om innbruddsforsøk og ruteknusing ved Joker Suldalen. Fire personer observeres ved stedet.

Les mer i egen sak

**Arendal: Drikking på offentlig sted

00.37** blir en arendallitt på 20 år tatt for drikking på offentlig sted. Vedkommende blir tatt i Friergangen. Mannen kan vente seg anmeldelse.

**Kristiansand: Nødanrop fra taxisjåfør

01.15** må en taxisjåfør ringe politiets nødnummer etter en ubehagelig opplevelse med fire passasjerer. Ifølge politiloggen kom han i klammeri med fire passasjerer, og en 18 år gammel kristiansandsjente vil bli anmeldt etter episoden.

**Kristiansand: Påkjørsel

01.19** blir en 22-åring fra Kristiansand påkjørt i Vestre Strandgate, like ved utestedet Leopold. Mannen løp svært plutselig ut i veien, og en kvinne som fører en Toyota kjører på vedkommende. Mannen blir fraktet til legevakt med mindre skader.

**Mandal: Krangel og slag

02.03** kommer melding om uro på en adresse på Persheia. En mann slår en annen mann. Fornærmede er 18 år. Anmeldelse er levert. Begge de to er fra Mandal.

**Kristiansand: Urinering på offentlig sted

02.11** avsløres en mann som later vannet uten å benytte et toalett. Mannen tisser i Dronningens gate, noe som etterhvert fører til et møte med politiet hvor han blir ilagt et forelegg. Den trengende mannen er en 24 år gammel kristiansander.

**Kristiansand: Slåssing

02.22** meldes det om uroligheter ved Leopold i Vestre Strandgate. Politiet opptar jakten etter en mistenkt mann, og pågriper ham i Skippergata. Mannen skal ha vært i krangel med en person som oppførte seg upassende mot vedkommendes dame. Mistenkte anmeldes av politiet for bråk i beruset tilstand. Begge de involverte vurderer anmeldelse av hverandre. En 18-åring ble innbragt. Fornærmede er en 20-åring.

Hovden: **Innbrudd

02.54** meldes det om innbrudd i en leilighet i 2. etasje over eiendomsmegleren Exbos lokaler. Politiet har tatt to personer som er mistenkt for innbruddet. De to er henholdsvis 30 og 24 år, og bosatt på Østlandet. En dyr flaske konjakk er blant det som er meldt stjålet.

**Kristiansand: Legemsfornærmelse

03.12** meldes det om at en person blir slått i Dronningens gate. 21-åringen fra Songdalen sendes til legevakta for sjekk.

**Mandal: Slåssing i drosjekø

03.25** får politiet høre at en person har slått en annen i en drosjekø ved Narvesen-kiosken. Årsaken til slaget skal ha vært at vedkommende sto i køen i bar overkropp.

Les mer i egen sak

**Kvinesdal: Trafikkuhell

04.26** kjører en bil i grøfta langs riksveien mellom Sandvand og Kvinlog. Føreren ringer selv, og sier han sitter fastklemt. Tre andre personer har kommet seg ut av bilen ved egen hjelp. Luftambulanse tilkalles fra Stavanger, og brannvesenet kommer også til stedet. Situasjonen er derimot ikke så dramatisk som fryktet. Mannen har fått rattet i brystet, og har brystsmerter. Mannen kjøres til sykehus i Flekkefjord, mens de tre passasjerene kjøres til togstasjonen på Sira. Politiet kan ikke si noe om årsaken til ulykken.

**Vennesla: Innbrudd

05.47** melder en huseier om grovt tyveri fra en adresse i Erleveien. Innbruddet har skjedd i løpet av lørdag kveld eller natt til søndag. To datamaskiner, en forsterker, en dvd-spiller, 2000 kroner i kontanter, samt diverse smykker er stjålet. Saken anmeldes.

**Kristiansand: Brann

07.51** får politiet høre om en brann i en leilighet i Gunhilds vei på Gimlekollen.

Les mer i egen sak