**Fotosjefens fototips

Lesernes sommerbilder uke 27

Lesernes sommerbilder uke 28**

Lesernes sommerbilder uke 29

KRISTIANSAND: Vinnerbildet viser Aarslands far samt familie og venner på stranden i Læsø i Danmark. Hun forteller at bildet ble tatt da familien var på seiltur, og traff andre familier de kjenner.

— Hver sommer har vi vært med familien og hatt konkurranse på stranda som alle kan være med på. Alle er veldig engasjerte. Vi har konkurranse i tresteg og lengdehopp, sier 23-åringen, som bor i Kristiansand.

Fædrelandsvennens nylig avgåtte fotosjef Arild Jakobsen kåret vinnerbildet, som fotografen får en Fædrelandsvennen-bag i premie for. Her er hans begrunnelse:

«Her er så fantastisk mye sommer og moro fanget inn i et eneste bilde. Et herlig svev som viser at fotografen tenker «riktig øyeblikk» mens andre ferierende sommerelementer er rolige plassert rundt svevet. Bildet inneholder barn og voksne, store og små, strand og blå himmel. Rett og slett et flott sommerbilde. Godt uttrykk i ansiktene.»

— Det var jo veldig kjekt, sier Aarsland, som er fornøyd med bildet.

— Jeg så på det etterpå, og synes det ble et ganske tøft bilde. Jeg traff akkurat da han satset og var i lufta, sier hun.

Nå har hun foråpentligvis fått ny motivasjon til å ta flere bilder.

— Jeg tar ikke så mye bilder, det er mest på turer og sånn. Men jeg bør bli flinkere, sier Line Aarsland.

Du kan også delta i fotokonkurransen! Hver uke i sommer kårer vi en vinner. Sjekk hvordan du kan delta her!