KRISTIANSAND: Torsdag ettermiddag, en tid da det vanligvis er mye trafikk på parkeringsplassen utenfor Sørlandssenteret, ble en bileier fra Lillesand frastjålet sin 13 år gamle Volkswagen Vento.

Både tidspunktet, stedet og biltypen forundrer politiet.

— Dette er et tyveri litt utenom det vanlige. Tyver kan komme fort inn i en bil, og det er ikke sikkert at mange reagerer på hvem som sitter inne i bilen, men dette er nokså freidig likevel, sier stasjonssjef ved Randesund politistasjon, Odd Nordmo, til fvn.no.

Låste bilen

Bileieren var innom kjøpesenteret en kort tur for å handle. Han parkerte ikke langt fra inngangen ved Coop Obs, og bilen ble låst med sentrallås.

— Da han kom ut var bilen stjålet. Han lurte først på om han hadde satt den et annet sted, men klarte ikke å finne den, sier Nordmo.

Ønsker tips

Fredag anmeldte bileieren forholdet. Foreløpig har politiet få spor å gå etter, og ønsker gjerne tips fra folk som kan ha sett bilen enten på parkeringsplassen eller senere. Den sølvfargede bilen, med registreringsnummer TF 15549, ble stjålet mellom klokken 15.45 og 17.30. — Vi vil etterforske saken videre, og vil blant annet sjekke ut om den har passert bomstasjoner, sier Nordmo.