KRISTIANSAND: Fvn.no får bekreftet fra både Våg FK og Start at de er i dialog om en løsning for å avlaste Våg i forbindelse med at klubbens sportssjef (32) er siktet for seksuelle overgrep og sitter fengslet med brev— og besøkskontroll.

— Vi har er i dialog med Start om dette og vi håper det kan løse seg i løpet av denne uken, sier nestleder i Våg Fotball, Bjørn Ole Frohm.

Etter at klubbens sportssjef ble pågrepet av politiet for en uke siden har oppgavene hans blitt fordelt på andre i Vågsbygd-klubben. Nå ser det ut til at hjelpen kan komme fra fotball-storebroren på Sør Arena.

— Vi har kontaktet Våg og spurt om det er noe vi kan hjelpe med i denne triste tiden for klubben, og vi er i dialog med de nå, sier Rune Jakobsen, sportslig administrativ leder i Start.

Fædrelandsvennen får opplyst at det ikke har vært diskutert navn, men både Jakobsen og Geir Åge Olsen har begge vokst opp i Våg.

— Får vi hjelp fra Start så er det en veldig god løsning for oss. Det er en fin måte å samarbeide på, sier BJørn Ole Frohm.

Den økonomiske biten har heller ikke vært diskutert, opplyser Våg FK.