**FLEKKEFJORD: Grovt tyveri

16.17:** Uvedkommende har vært inne i et hus på Loga i Flekkefjord. En verandadør er blitt brutt opp og det er rotet rundt i huset. Trolig har gjerningspersonene fått med seg et par smykkeskrin.

**MARNARDAL: Stjålet moped funnet

16.27:** Bestyreren ved en barnehage på Heddeland kontakter politiet og forteller at en moped uten skilt har vært gjemt like ved barnehagen i en periode. Lokalt politiet rykker ut og finner ut at mopeden er meldt stjålet.

**ARENDAL: Bilinnbrudd

16.43:** Det meldes om grovt tyveri fra en bil parkert ved Barbugårdsjordet i Arendal. Bileieren mener at tyveriet må ha skjedd i dag. Vognkort og et par nøkkelknipper er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

17.09:** Tre menn, henholdsvis 20, 21 og 22 år gamle, satt i en bil som ble kontrollert ved Hånes kirke. I bilen fant politiet sju gram hasj og politiet transporterte mennene inn til sentralarresten i Kristiansand mistenkt for besittelse og bruk av hasj. Etter avhør vil det bli avgjort hva som skjer videre med mennene.

**FARSUND: Grovt tyveri

17.59:** En hytteeier ved Bråstadvannet i Vanse melder at det har vært grovt tyveri i hytta hans i løpet av siste uke. Venner av mannen har sammen med politiet vært på stedet, og tekniske spor er sikret.

**LYNGDAL: Jakthund påkjørt

18.11:** En jakthund, trolig en biegel, blir påkjørt vest for Lyngdal. Bilisten som kjørte på hunden stakk fra stedet og hunden døde kort tid senere av skadene. Politiet ber nå om tips fra folk som kan ha opplysninger i saken.

**VENNESLA: Ruter knust

18.26:** En huseier i Lundeveien i Vennesla melder at uvedkommende ungdommer har knust to ruter og slått til ham. Politiet har vært på stedet, men uten å finne ungdommene. Forholdet er anmeldt.

**MANDAL: Båttyveri

18.51:** En 12-fots jolle med Johnson-motor meldes stjålet fra Kåløy ved Skogsøy utenfor Mandal.

**KRISTIANSAND: Omfattende innbrudd

19.24:** Etter en periode hjemmefra oppdaget en mann i Balders gate at det hadde vært omfattende innbrudd. Glasset i inngangsdøra er blitt knust og inne er en flatskjerm, to datamaskiner og en del DVD-filmer blitt fjernet. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse.

**TVEDESTRAND: Svindlet

19.29:** Betjeningen ved Shell Amtmannssvingen ble bedt om å veksle penger med en kunde. Etter at kunden forlot stasjonen viste det seg at betjeningen var blitt svindlet — trolig for omlag 1400

**MANDAL: Stakk fra politiet

19.31:** En bil som politiet i Mandal ønsket å kontrollere stakk av fra Søren Jaabeksvei. Bilen kjørte ut på E39 og videre oppover riksvei 455 mot Holum. Politiet mistet kjapt kontakt med bilen og avbrøt jakten.