GRIMSTAD: — Hver natt etter scenelysene er slukket på Groos, og mørket har senket seg over Grimstads trange smug, blir byen forvandlet til en sydlandsk festplass, sier bookingsjef Stian Tobiassen i en pressemelding.

Tobiassen er fornøyd med klubbprogrammet festivalen nå har offentliggjort, og trekker frem den afrikanskfødte soulsangerinnen Haddy N'jie som en av sine favoritter.

— Hun serverer litt annerledes musikk enn det du vanligvis hører på en klubb. Hun har en kraftfull og rå stemme, og synger alt fra soul til sjømannsviser, sier Tobiassen.

Klessnorer på scenen

Haddy N'jie skal spille på Apotekergården natt til fredag 11. juli sammen med bandet ”A Few Good Men”.

Tobiassen nevner også ”Balkan Beatparty” som en av opptredene folk bør få med seg på klubbprogrammet.

— De er et spennende klubbkonsept fra Oslo, som også bryter med klubbsjangeren. De spiller balkaninspirert musikk med sommerlige rytmer, og dekorerer scenen med klessnorer med klær og undertøy, forteller Tobiassen.

”Balkan Beatparty” skal spille på Apotekergården natt til søndag 13. juli.

Regner med stinn brakke

De andre navnene som skal skape klubbstemning er ”Dj Pistolpuma” (Galleri), ”Juicy” (Skyline), ”Teddy Touch” (Apotekergården), ”Dj Embee & Supreme” (Galleri), ”Dj Sunshine” (Skyline), ”Dj Breakneck” (Galleri) og ”Dj Ralph Myerz” (Skyline).

Tobiassen regner med det blir stinn brakke på de tre utestedene hvor Skralfestivalen arrangerer klubbnetter.

— Vi har en kapasitet på 1500 personer per kveld, og jeg synes det vil være rart om det ikke blir fullt, sier han.

Til sammen på de tre Skralnettene vil det være 4500 mennesker innom klubbene dersom det blir fullt.